Μη ικανοποιητική η πρόταση του Υπουργού Εργασίας για κατάργηση του πέναλτι 12% στις συντάξεις, λένε οι συνδικαλίστες

Μη ικανοποιητική θεωρούν οι οργανώσεις που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία για κατάργηση του πέναλτι 12% στις συντάξεις, την πρόταση του Υπουργού Εργασίας για το θέμα.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της πρωτοβουλίας, μετά από συνεδρία στις 12 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή της ΓΓ της ΠΕΟ, Σωτηρούλας Χαραλάμπους, η οποία ενημέρωσε για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η άποψη πως η πρόταση του Υπουργού Εργασίας που αφορά το πέναλτι 12% δεν είναι ικανοποιητική, «είναι κοινή  εκτίμηση όλων των οργανώσεων που συμμετέχουν στην Ομάδα Πρωτοβουλίας», προσθέτοντας ότι «τα στοιχεία που την συνθέτουν είναι πολύ προβληματικά».

Η ομάδα πρωτοβουλίας «η οποία αποτελείται από 19 συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις καθώς και οργανώσεις συνταξιούχων, νεολαίας, γυναικών και αυτοεργοδοτουμένων συντάσσεται μαζί με την θέση των συνδικαλιστικών οργανώσεων που  έχουν απορρίψει την πρόταση» καταλήγει η ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι η πρωτοβουλία θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά το θέμα.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Φεβρουαρίου 2024 - 15:48

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Ενεργοί Πολίτες: Στόχος η εξασφάλιση ποσοστού 3,6%
09:45
Δυναμικά παρούσα δηλώνει η Αριστερά στις ευρωεκλογές
09:25
Περδίκης: Να ρίξουμε στις Ευρωεκλογές "πράσινο" στο μαύρο
09:21
Υλικό από κλειστά κυκλώματα εξετάζει η Αστυνομία για τον φόνο στη Λακατάμεια
09:12
Ελεγκτική: Να διενεργηθεί πειθαρχικός έλεγχος για την Έφορο
09:08
Εντείνεται η αντιπαράθεση Γενικού Ελεγκτή και Εφόρου
09:05
Live: Υποβάλλονται αυτή την ώρα οι υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές
08:51
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
06:13
Αφρικανική σκόνη καλύπτει πολλές περιοχές της Ελλάδας
06:06
Συνελήφθη για δωροληψία ο υφυπουργός Άμυνας της Ρωσίας
06:02
Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές
05:55
ΗΠΑ: Εντός ημερών η νέα στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία
05:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.