Δηλώσεις κομμάτων για τη μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Βίντεο)

Για την αναγκαιότητα της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έκανε λόγο εκ μέρους του ΔΗΣΥ ο βουλευτής Νίκος Σύκας, προσθέτοντας ότι πρόκειται για μια μεταρρύθμιση την οποία έχει ανάγκη η Κύπρος. "Ήμασταν παρόντες γιατί πιστεύουμε στη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης", σημείωσε ο κύριος Σύκας.

"Από τη στιγμή που ψηφίσαμε τη μεταρρύθμιση, αυτή θα πρέπει να υλοποιηθεί", δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου. "Πρώτιστη ευθύνη της κυβέρνησης", τόνισε, "είναι να έρθουν στη Βουλή αυτά που αναμένουμε, έτσι ώστε να προχωρήσουμε στις εκλογές και στην εφαρμογή της μεταρρύθμισης, η οποία είναι αναγκαία", όπως είπε.

"Η μεταρρύθμιση έπρεπε να γίνει και ορθά έγινε" δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος. Σημείωσε ότι το νέο μοντέλο Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχει ψηφιστεί από τη Βουλή είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο.

Από πλευράς του, ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, δήλωσε πρόθυμος να συνδράμει θετικά και εποικοδομητικά για να επιλυθούν τα όποια προβλήματα και να μπορέσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση να προσφέρει τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες της.

"Υπάρχουν κενά και αδυναμίες και ζητήματα που πρέπει να υπερπηδηθούν", ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, ενώ ο Κυριάκος Τσιμμίλης, εκ μέρους των Οικολόγων, δήλωσε ότι ευθύνη όλων είναι υπεύθυνα και τεκμηριωμένα να συνεχίσουν να συμβάλλουν στην εφαρμογή της νομοθεσίας.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΝΠ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Φεβρουαρίου 2024 - 14:48

Τελευταιες Ειδησεις

21 Απριλίου
Οργή Ισραήλ για την συνάντηση Ερντογάν - Χανίγια
06:34
Χαιρέτισε την απόφαση του Κογκρέσου των ΗΠΑ ο Νετανιάχου
06:09
Ικανοποίηση ΕΕ για την νέα οικονομική στήριξη της Ουκρανίας από ΗΠΑ
06:06
" Πυρά" Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα κατά του Γενικού Ελεγκτή
05:57
Ζελένσκι: Ευγνωμοσύνη στις ΗΠΑ για την έγκριση του νέου πακέτου βοήθειας
05:53
Εντονη αντίδραση Ρωσίας για την αμερικανική βοήθεια προς Ουκρανία- Ισραήλ
05:37
Ποδόσφαιρο: Καθοριστικοί αγώνες για τη μάχη του τίτλου
05:32
Νέες διαδηλώσεις στο Ισραήλ
05:28
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 21/4/24
05:22
20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
21:50
ΗΠΑ: Ενέκρινε πακέτο βοήθειας δισεκατομμυρίων σε Ουκρανία και Ισραήλ
21:39
Κόντρα ΑΚΕΛ - ΔΗΣΥ για πράσινη φορολογία
21:03
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.