Το Ιράν καταδίκασε τα πλήγματα των ΗΠΑ και της Βρετανίας εναντίον των Χούθι

Το Ιράν καταδίκασε τα τελευταία πλήγματα των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας εναντίον των Χούθι στην Υεμένη, επισημαίνοντας ότι επιδιώκουν να "κλιμακώσουν τις εντάσεις και τις κρίσεις" στην περιοχή.

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού Υπουργείου Εξωτερικών Νασέρ Κανάνι, δήλωσε ότι οι επιθετικές στρατιωτικές επιχειρήσεις δεν θα επιτύχουν τίποτε για τις επιτιθέμενες χώρες.

Επέκκρινε επίσης τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία επειδή δεν "ανέλαβαν αμέσως, αποτελεσματική δράση" για να σταματήσουν τη φονική, όπως αναφέρουν, εκστρατεία του Ισραήλ στη Γάζα.

Οι Χούθι στην Υεμένη αναφέρουν ότι οι επιθέσεις τους εναντίον πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα γίνονται προς υποστήριξη των Παλαιστινιών στη Γάζα.

ΝΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Φεβρουαρίου 2024 - 17:51

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Πυρκαγιά το πρωί στο δάσος της Παρεκκλησιάς
12:32
Η Άγκυρα αρνήθηκε να παραστεί στην εκδήλωση για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
12:29
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
12:27
ΔΗΠΑ: Η Ευρώπη είναι το οξυγόνο για την Κύπρο
12:17
Στη Νομική Υπηρεσία για τη σύμβαση το Υπουργείο Μεταφορών
12:14
Τη στήριξη των πολιτών ζήτησε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ
11:53
Χρίστου: Στις Ευρωεκλογές το ΕΛΑΜ έχει ραντεβού με την ιστορία και το μέλλον
11:41
Βολτ Κύπρου: Τα αποτελέσματα θα καθορίσουν το μέλλον της Κύπρου και της Ευρώπης
11:35
Ευθύνες στο υπουργείο Μεταφορών αποδίδει η Kition Ocean Holdings
11:33
Ρωσία: Πυρκαγιά στις ενεργειακές εγκαταστάσεις της περιφέρειας Σμολένσκ
11:27
Αύξηση πασχαλινού επιδόματος για χαμηλοσυνταξιούχους
11:04
Με αισιοδοξία προσεγγίζει τις ευρωεκλογές η ΕΔΕΚ
11:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.