Αναστέλλεται η απεργία εκπαιδευτικών των Υποστηρικτικών Προγραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας

Αναστολή της 24ωρης απεργίας της ερχόμενης Παρασκευής 1ης Μαρτίου αποφάσισαν ομόφωνα οι Επιτροπές των εκπαιδευτικών που στελεχώνουν τα Υποστηρικτικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας που είναι μέλη των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ και ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των συντεχνιών, η απόφαση για αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων λήφθηκε μετά την τηλεφωνική επικοινωνία της Υπουργού Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνάς Μιχαηλίδου, με τις δύο Συνδικαλιστικές Οργανώσεις και την πρόσκληση της για συνάντηση την Τρίτη 5 Μαρτίου, με τις δύο πιο πάνω Οργανώσεις και εκπροσώπους των Επιτροπών των εκπαιδευτικών μελών τους.

Οι συντεχνίες αναφέρουν ότι θα αξιολογηθεί η τοποθέτηση της Υπουργού στην πιο πάνω συνάντηση και αναλόγως θα ληφθούν αποφάσεις για την πραγματοποίηση ή όχι απεργιακών και άλλων κινητοποιήσεων.

Οι δύο Οργανώσεις ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ και ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ ενημερώνουν ότι τα μαθήματα όλων των προγραμμάτων την ερχόμενη Παρασκευή θα διεξαχθούν κανονικά.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Φεβρουαρίου 2024 - 11:43

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Χρίστου: Στις Ευρωεκλογές το ΕΛΑΜ έχει ραντεβού με την ιστορία και το μέλλον
11:41
Βολτ Κύπρου: Τα αποτελέσματα θα καθορίσουν το μέλλον της Κύπρου και της Ευρώπης
11:35
Ευθύνες στο υπουργείο Μεταφορών αποδίδει η Kition Ocean Holdings
11:33
Ρωσία: Πυρκαγιά στις ενεργειακές εγκαταστάσεις της περιφέρειας Σμολένσκ
11:27
Αύξηση πασχαλινού επιδόματος για χαμηλοσυνταξιούχους
11:04
Με αισιοδοξία προσεγγίζει τις ευρωεκλογές η ΕΔΕΚ
11:00
Ενεργοί Πολίτες: Στόχος η εξασφάλιση ποσοστού 3,6%
09:45
Δυναμικά παρούσα δηλώνει η Αριστερά στις ευρωεκλογές
09:25
Περδίκης: Να ρίξουμε στις Ευρωεκλογές "πράσινο" στο μαύρο
09:21
Υλικό από κλειστά κυκλώματα εξετάζει η Αστυνομία για τον φόνο στη Λακατάμεια
09:12
Ελεγκτική: Να διενεργηθεί πειθαρχικός έλεγχος για την Έφορο
09:08
Εντείνεται η αντιπαράθεση Γενικού Ελεγκτή και Εφόρου
09:05
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.