Το Κυπριακό στη συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Βασιλιά της Ολλανδίας

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία και θέματα διαχείρισης υδάτων, συζητήθηκαν στη συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Βασιλιά της Ολλανδίας, στο Παλάτι στη Χάγη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας, τη συνάντηση απασχόλησαν επίσης ζητήματα που άπτονται της ευρωπαϊκής ατζέντας, όπως το Μέλλον της Ευρώπης.

Κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Παλάτι, άγημα απέδωσε τιμές και στη συνέχεια έτυχε υποδοχής από τον Βασιλιά Βίλλεμ Αλεξάντερ.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε το Βιβλίο Επισκεπτών του Παλατιού, στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η επίσκεψή του στην Ολλανδία επαναβεβαιώνει ότι οι δύο χώρες απολαμβάνουν ιδιαίτερες εγκάρδιες και φιλικές σχέσεις, τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και σε επίπεδο ευρωπαϊκό και πολυμερές.

Απόψε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση με τον Ολλανδό πρωθυπουργό, Μαρκ Ρούτε, κατά την οποία θα γίνει ενημέρωση για τις προσπάθειες επανέναρξης των συνομιλιών στο Κυπριακό, μετά και τον διορισμό της απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΜΒ /ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Φεβρουαρίου 2024 - 18:57

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
06:13
Αφρικανική σκόνη καλύπτει πολλές περιοχές της Ελλάδας
06:06
Συνελήφθη για δωροληψία ο υφυπουργός Άμυνας της Ρωσίας
06:02
Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές
05:55
ΗΠΑ: Εντός ημερών η νέα στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία
05:48
Προειδοποιήσεις ΟΗΕ προς Ισραήλ για ενδεχόμενη στρατιωτική επιχείρηση στην Ράφα
05:44
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
05:32
23 Απριλίου
Δεν είναι εφικτή η απομάκρυνση ενός και πλέον εκατομμυρίου αμάχων από τη Ράφα
22:47
Μεγάλη επιτυχία για την τριήμερη Έκθεση Τουρισμού -Πέραν των 10.000 επισκεπτών
21:58
Τηλεφωνική επικοινωνία Νίκου Δένδια με Λόιντ Όστιν - Αναδείχθηκε ο ρόλος της Ελλάδας
21:53
Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δις δολάρια στις φτωχές χώρες για την κλιματική αλλαγή
21:27
Ο Ζοζέπ Μπορέλ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους αμάχους στη Γάζα
21:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.