Ερωτοκρίτου: Συμπεριφορά που δεν χαρακτηρίζει συντεταγμένο κράτος η καθυστέρηση προϋπολογισμών

Φωτογραφία Αρχείου

Συμπεριφορά που δεν χαρακτηρίζει συντεταγμένο κράτος χαρακτήρισε η Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, την καθυστέρηση στην υποβολή και έγκριση από την Βουλή των προϋπολογισμών ημικρατικών οργανισμών.

Με αφορμή τη σημερινή συζήτηση, το απόγευμα, στην Ολομέλεια της Βουλής, των προϋπολογισμών, τεσσάρων οργανισμών, μεταξύ των οποίων και του ΡΙΚ, η κυρία Ερωτοκρίτου τόνισε, στο Πρωινό Δρομολόγιο, ότι όλοι οι οργανισμοί εκμεταλλεύονται τη δυνατότητα που δίνει το Σύνταγμα για χρήση δωδεκατημορίων.

"Είναι", είπε, "εικόνα κράτους που δεν σέβεται τον εαυτό του" και κάθε χρόνο απευθύνονται εκκλήσεις, από την Βουλή, που δεν εισακούονται.

Το Σύνταγμα προβλέπει την κατάθεση των προϋπολογισμών έως το τέλος Σεπτεμβρίου του προηγούμενου χρόνου.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΧ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Μαρτίου 2024 - 09:16

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαΐου
Αποχή διά παντός από την εργασία "On Call" για τα μέλη του Κλαδικού Συμβουλίου Λειτουργών Κοινωνικών Υπηρεσιών της Συντεχνίας Ισότητα
19:33
Πρωτιά για την Κύπρο με τα καθαρότερα νερά για κολύμβυση
18:43
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 28 Μαΐου 2024
18:00
Ομαλή η λειτουργία του λιμανιού της Λάρνακας μετά την μεταβίβαση
17:29
Περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Ράφα
16:18
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 28/05/24
15:59
Ο Ζελένσκι παροτρύνει τον Μπάιντεν να συμμετάσχει στη σύνοδο για την ειρήνη
15:40
Το Ισραήλ εντείνει τις επιδρομές παρά τη διεθνή κατακραυγή
15:01
Πρόεδρος: Η Κύπρος μπορεί να θεωρηθεί ως τον Πρέσβη του Κατάρ στις Βρυξέλλες
14:21
Ανήλικοι έβαλαν φωτιά σε σχολεία στη Λεμεσό
13:52
Σολτς και Μακρόν στέλνουν κοινό μήνυμα για μεταρρυθμίσεις
12:42
Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Εμίρης του Κατάρ
11:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.