Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας

Τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας θα ανακοινωθούν περί τα τέλη του 2024 μαζί με την επιβολή της, δήλωσε ο Γιώργος Συρίχας, μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής για τον φορολογικό μετασχηματισμό.

Μετά το πέρας συνάντησης με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, σημείωσε ότι τα αντισταθμιστικά μέτρα έχουν στόχο να περιορίσουν την επίπτωση σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κύριος Συρίχας απάντησε ότι εξετάζονται προτάσεις του ΔΗΣΥ και άλλων κομμάτων, για αύξηση του μη φορολογητέου οικογενειακού εισοδήματος, σημειώνοντας πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις πριν από τον Αύγουστο του 2025.

Πρόσθεσε ότι, η συμβουλευτική επιτροπή ενημέρωσε τον Πρόεδρο για το έργο που έχει παράξει μέχρι στιγμής, σημειώνοντας πως έχουν ολοκληρωθεί οι πρώτες έξι φάσεις.

Σύμφωνα με τον κύριο Συρίχα, ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης ζήτησε να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν συντομότερα το έργο της επιτροπής, καθότι ο φορολογικός μετασχηματισμός, θα συμβάλει στην ανταγωνιστικότητα της κυπριακή οικονομίας.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΧΡΥ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Μαρτίου 2024 - 13:23

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαΐου
Αποχή διά παντός από την εργασία "On Call" για τα μέλη του Κλαδικού Συμβουλίου Λειτουργών Κοινωνικών Υπηρεσιών της Συντεχνίας Ισότητα
19:33
Πρωτιά για την Κύπρο με τα καθαρότερα νερά για κολύμβυση
18:43
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 28 Μαΐου 2024
18:00
Ομαλή η λειτουργία του λιμανιού της Λάρνακας μετά την μεταβίβαση
17:29
Περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Ράφα
16:18
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 28/05/24
15:59
Ο Ζελένσκι παροτρύνει τον Μπάιντεν να συμμετάσχει στη σύνοδο για την ειρήνη
15:40
Το Ισραήλ εντείνει τις επιδρομές παρά τη διεθνή κατακραυγή
15:01
Πρόεδρος: Η Κύπρος μπορεί να θεωρηθεί ως τον Πρέσβη του Κατάρ στις Βρυξέλλες
14:21
Ανήλικοι έβαλαν φωτιά σε σχολεία στη Λεμεσό
13:52
Σολτς και Μακρόν στέλνουν κοινό μήνυμα για μεταρρυθμίσεις
12:42
Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Εμίρης του Κατάρ
11:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.