Ουκρανός Πρωθυπουργός: Δεν έχουν επηρεαστεί οι παραδόσεις όπλων οι οποίες είναι κρίσιμης σημασίας

Φωτογραφία αρχείου

Ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Ντενίς Σμιχάλ, διαβεβαίωσε ότι οι παραδόσεις όπλων - οι οποίες είναι κρίσιμης σημασίας για το Κίεβο - δεν έχουν επηρεαστεί από τις κινητοποιήσεις των Πολωνών αγροτών.

Οι αγρότες, έχουν αποκλείσει τις μεθοριακές διαβάσεις και τους δρόμους, καταγγέλλοντας αθέμιτο ανταγωνισμό από τους Ουκρανούς συναδέλφους τους, επειδή η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει χαλαρώσει τους τελωνειακούς δασμούς στα ουκρανικά προϊόντα, εξαιτίας της ρωσικής εισβολής.

"Δεν υπήρξε κανένας περιορισμός στην παράδοση όπλων, στρατιωτικού εξοπλισμού, ανθρωπιστικής βοήθειας ή καυσίμων στην Ουκρανία", διαβεβαίωσε ο Ουκρανός πρωθυπουργός.

Διεμήνυσε την ίδια στιγμή, πως οι Ουκρανοί αγρότες διακινδυνεύουν τη ζωή τους προκειμένου να συλλέξουν την παραγωγή τους και εξέφρασε λύπη για το γεγονός ότι η Ρωσία εξακολουθεί να εξάγει αγροτικά προϊόντα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ντόναλντ Τουσκ, δήλωσε πως θα ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την επιβολή "καθολικών κυρώσεων", στα ρωσικά και λευκορωσικά αγροτικά προϊόντα.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ , ΑΠΕ

ΠΑΣ/ΜΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Μαρτίου 2024 - 17:49

Τελευταιες Ειδησεις

16 Απριλίου
Κλείνει στις 2 Μαΐου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους νεοσύλλεκτους
09:46
Στο Λονδίνο σήμερα ο Πρόεδρος για προώθηση επενδύσεων στην Κύπρο
09:34
Εκτεταμένες ζημιές σε 12 αυτοκίνητα από πυρκαγιά στο Καϊμακλί
09:10
Πέραν των 3.500 ενστάσεων μετά την ανάρτηση του εκλογικού καταλόγου
09:00
Αυξάνεται ανησυχητικά ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών
08:52
Τίτλοι Ειδήσεων: Tρίτη 16 Απριλίου 2024
06:40
Κύπρος: Αυξανεται ανησυχητικά ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών
06:31
ΔΟΑΕ: Πλησιάζουμε επικίνδυνα σε πυρηνικό δυστύχημα στη Ζαπορίζια
06:18
Τις προοπτικές της Κύπρου ως επιχειρηματικού και επενδυτικού προορισμού θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος στο Λονδίνο
06:03
Τηλεδιάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κρίση στη Μέση Ανατολή
05:56
Μπάιντεν: Στόχος η αποφυγή της ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή
05:47
Ισραηλινός στρατός: Τα θύματα της επίθεσης της 1ης Απριλίου ήταν τρομοκράτες
05:40
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.