Προτεραιότητα της κυβέρνησης η αποκατάσταση της φήμης της Κύπρου στο εξωτερικό

Ύψιστη προτεραιότητα για την κυβέρνηση αποτελεί η προσπάθεια για αποκατάσταση της φήμης και της αξιοπιστίας της Κύπρου στο εξωτερικό, είπε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τα 125 χρόνια λειτουργίας της Τράπεζας Κύπρου.

Τόνισε, μάλιστα, ότι τίποτε δεν θα σταματήσει την προσπάθεια της κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο η Κύπρος θα μπορέσει να γίνει προορισμός ποιοτικών επενδύσεων με προστιθέμενη αξία και θα δημιουργηθούν ποιοτικές θέσεις εργασίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε την ηγεσία της Τράπεζας Κύπρου να σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, ώστε να εργαστούν μαζί για τον κοινό στόχο.

Ταυτόχρονα, κάλεσε την Τράπεζα να μην λησμονεί ότι η κοινωνία κατέβαλε ακριβό τίμημα το 2013, με τα γνωστά γεγονότα, για να στηριχθούν οι τραπεζικοί οργανισμοί και ότι θα συνεχίσουν να συνδράμουν την μεγάλη προσπάθεια για στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων και ειδικά όσων έχουν πραγματικά ανάγκη.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ / ΚΥΠΕ

ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Απριλίου 2024 - 21:07

Τελευταιες Ειδησεις

20 Μαΐου
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 20 Μαΐου 2024
22:00
Μοτοσικλετιστής από την Ινδία έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα στην επαρχία Λάρνακας
21:48
Στις 28 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι προεδρικές εκλογές στο Ιράν
21:33
Ζήτημα εθνικής ασφάλειας η προστασία της πατρίδας από τη λαίλαπα των πυρκαγιών
21:20
Τμήμα Φορολογίας: Άρχισε η υποβολή της Δήλωσης Εισοδήματος, μέσω του TaxisNet
21:16
Δίωρη συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Κινέζο Πρέσβη για το αέριο στο Βασιλικό
20:06
Γυμνάσια με πυρηνικά θα γίνουν βάσει χρονοδιαγράμματος, διαμηνύει το Κρεμλίνο
18:37
Δικαίωμα νέας έφεσης κατά της έκδοσης στις ΗΠΑ κέρδισε ο Τζούλιαν Ασάνζ
18:31
Σύλληψη δύο υπόπτων για υπόθεση εντοπισμού οπλισμού σε τάφο στην Ορόκλινη
18:27
Υπουργός Παιδείας: Επικαιροποιημένο πρωτόκολλο για διαχείριση κρίσεων στα σχολεία
17:43
Πενθήμερο εθνικό πένθος στο Ιράν - Άρχισε η διάδοχη κατάσταση στη χώρα...
17:12
Στρατηγικής σημασίας η σχέση Ελλάδας -Αιγύπτου, τονίζει ο Γεραπετρίτης
17:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.