Οι επιπτώσεις της κρίσης Ισραήλ - Ιράν στο επίκεντρο συνεδρίας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας

Οι τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή, με αφορμή και την κρίση στις σχέσεις Ιράν - Ισραήλ, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, υπό τον Προέδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Πληροφορίες του ΡΙΚ αναφέρουν ότι στο επίκεντρο της συνεδρίας βρέθηκαν οι τρόποι αντιμετώπισης τυχόν αυξημένων προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών και η ανάγκη αύξησης των μέτρων ασφάλειας σε κτήρια ξένων πρεσβειών και δυτικών συμφερόντων ανά την Κύπρο.

Σε δηλώσεις, μετά τη συνεδρία, που έγινε στην παρουσία των Υπουργών Εξωτερικών, Άμυνας, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς και του Διοικητή της  ΚΥΠ και Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης υπενθύμισε ότι το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας βρίσκεται σε διαρκή σύνοδο, αξιολογώντας διαρκώς τα γεγονότα, όπως αυτά εξελίσσονται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αποφασίστηκε να αυξηθεί η ασφάλεια στα κτήρια των πρεσβειών.

Λετυμπιώτης: Δεν υπάρχει διαφοροποίηση των μέτρων ασφαλείας (Βίντεο)

ΠΧ/ΙΝ

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Απριλίου 2024 - 16:59

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαΐου
Μπορέλ: Λογική η πρόταση των πρωθυπουργών Ελλάδας και Πολωνίας
19:40
Αποχή διά παντός από την εργασία "On Call" για τα μέλη του Κλαδικού Συμβουλίου Λειτουργών Κοινωνικών Υπηρεσιών της Συντεχνίας Ισότητα
19:33
Πρωτιά για την Κύπρο με τα καθαρότερα νερά για κολύμβυση
18:43
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 28 Μαΐου 2024
18:00
Ομαλή η λειτουργία του λιμανιού της Λάρνακας μετά την μεταβίβαση
17:29
Περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Ράφα
16:18
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 28/05/24
15:59
Ο Ζελένσκι παροτρύνει τον Μπάιντεν να συμμετάσχει στη σύνοδο για την ειρήνη
15:40
Το Ισραήλ εντείνει τις επιδρομές παρά τη διεθνή κατακραυγή
15:01
Πρόεδρος: Η Κύπρος μπορεί να θεωρηθεί ως τον Πρέσβη του Κατάρ στις Βρυξέλλες
14:21
Ανήλικοι έβαλαν φωτιά σε σχολεία στη Λεμεσό
13:52
Σολτς και Μακρόν στέλνουν κοινό μήνυμα για μεταρρυθμίσεις
12:42
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.