Σοβαρές καθυστερήσεις δρόμου Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς

Φωτογραφία Αρχείου

Σοβαρές καθυστερήσεις και πιθανή αύξηση του κόστους κατασκευής της πρώτης φάσης του δρόμου Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς, από την Αγία Μαρινούδα στο Στρουμπί, προκύπτουν μέσα από τις απαιτήσεις της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο.

Το εργοτάξιο, στο οποίο σήμερα δεν βρισκόταν, όπως αναφέρθηκε, οποιοσδήποτε εργαζόμενος, επισκέφθηκε η κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών.

Ο Πρόεδρος της, Μαρίνος Μουσιούττας, μίλησε για "εφιαλτικό σενάριο" και κάλεσε όλες τις πλευρές σε διάλογο, με βάση τις νενομισμένες διαδικασίες, ώστε ο δρόμος να ολοκληρωθεί έστω και με καθυστέρηση.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα η πρώτη φάση, μήκους δεκαπέντε χιλιομέτρων και κόστους ογδοντα-έξι εκατομμυρίων πρέπει να ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Διευθυντής του Τμήματος Δημοσίων Εργων, έχει εκτελεστεί μόλις το 35% της συνολικής εργασίας. Η εργολήπτρια εταιρία ζητεί πρόσθετο χρόνο τριαντα-τριών μηνών και επιπλέον εικοσι-δύο εκατομμύρια, από την αρχική συμφωνία για ολοκλήρωση του έργου.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, Πανίκος Ευριπίδου

ΠΑX /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Απριλίου 2024 - 15:39

Τελευταιες Ειδησεις

19 Μαΐου
Τίτλοι Ειδήσεων: Κυριακή 19 Μαΐου 2024
22:00
Εντοπίστηκε το ελικόπτερο του Ιρανού Προέδρου
21:45
Συνδρομή Ευρωπαϊκής Ένωσης στον εντοπισμό του ελικοπτέρου του Ιρανού Προέδρου
21:00
Συνεχίζονται οι έρυνες για εντοπισμό του ελικοπτέρου με τον Ιρανό Πρόεδρο
20:31
Οι πρώτες αντιδράσεις για την κατάσταση του Πρόεδρου του Ιράν
20:25
30χρονη έπεσε από το μπαλκόνι για να ξεφύγει από το σύζυγο της
19:21
20χρονος είχε στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών και εκρηκτικών υλών
19:11
Συζητήσεις Ιράν και Ηνωμένων Πολιτειών για αποφυγή της περαιτέρω κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
18:50
Συγκεχυμένες πληροφορίες για την τύχη του Ιρανού Προέδρου
16:58
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 19/05/24
16:48
Ουκρανικές αντεπιθέσεις στη Νότια Ρωσία
16:45
Ουγγαρία: Σύγκρουση πλοίων στον Δούναβη, 2 νεκροί και 5 αγνοούμενοι
16:02
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.