Η Αστυνομία απορρίπτει ισχυρισμούς σχετικά με παραβίαση εισόδου και άσκηση βίας σχετικά με τον θάνατο του Ανισούρ Μοχάμεντ στη Λεμεσό

Φωτογραφία αρχείου

Η Αστυνομία απορρίπτει ισχυρισμούς που αφορούν τον θάνατο του 24χρονου Ανισούρ Μοχάμεντ στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση αναφέρει ότι στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους τους ενοίκους του διαμερίσματος, όπου διέμενε ο 24χρονος και ότι στις καταθέσεις τους δεν προκύπτει οποιοσδήποτε ισχυρισμός σχετικά με παραβίαση εισόδου του διαμερίσματος από μέλη της Αστυνομίας ή οποιοσδήποτε ισχυρισμός για άσκηση βίας εκ μέρους της Αστυνομίας.

Σε σχέση με τον ισχυρισμό για είσοδο δεκαπέντε αστυνομικών στο εν λόγω διαμέρισμα, σημειώνει ότι αρχικά, το διαμέρισμα είχαν επισκεφθεί μόνο δύο μέλη της Αστυνομίας.

Καλεί όποιον διαθέτει διαφορετική μαρτυρία σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό, να επικοινωνήσει αμέσως με το ΤΑΕ Αρχηγείου ή τη Γραμμή του Πολίτη στο 1460.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ , ΚΥΠΕ

ΜΒ/ΜΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Απριλίου 2024 - 12:15

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαΐου
Αποχή διά παντός από την εργασία "On Call" για τα μέλη του Κλαδικού Συμβουλίου Λειτουργών Κοινωνικών Υπηρεσιών της Συντεχνίας Ισότητα
19:33
Πρωτιά για την Κύπρο με τα καθαρότερα νερά για κολύμβυση
18:43
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 28 Μαΐου 2024
18:00
Ομαλή η λειτουργία του λιμανιού της Λάρνακας μετά την μεταβίβαση
17:29
Περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Ράφα
16:18
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 28/05/24
15:59
Ο Ζελένσκι παροτρύνει τον Μπάιντεν να συμμετάσχει στη σύνοδο για την ειρήνη
15:40
Το Ισραήλ εντείνει τις επιδρομές παρά τη διεθνή κατακραυγή
15:01
Πρόεδρος: Η Κύπρος μπορεί να θεωρηθεί ως τον Πρέσβη του Κατάρ στις Βρυξέλλες
14:21
Ανήλικοι έβαλαν φωτιά σε σχολεία στη Λεμεσό
13:52
Σολτς και Μακρόν στέλνουν κοινό μήνυμα για μεταρρυθμίσεις
12:42
Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Εμίρης του Κατάρ
11:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.