Κόμπος: Η εμπλοκή των Βρετανικών Βάσεων δεν ταυτίζεται με την πολιτική της Κυπριακής Δημοκρατίας

Μήνυμα αυτοσυγκράτησης προς όλους τους δρώντες, προκειμένου να αποφευχθεί μια ανάφλεξη στην περιοχή, έστειλε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος.

Σε δηλώσεις στο προεδρικό Μέγαρο ο κύριος Κόμπος τόνισε ότι η όποια εμπλοκή των Βρετανικών Βάσεων «σε καμία των περιπτώσεων» δεν ταυτίζεται με την πολιτική της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η θέση της Κύπρου, σημείωσε, είναι ξεκάθαρη και πρέπει οτιδήποτε μπορεί να οδηγήσει σε ανάφλεξη και επέκταση της κρίσης να αποφευχθεί. Πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με ομολόγους και όλες οι υπηρεσίες του κράτους βρίσκονται σε ενεργή στάση προετοιμασίας για όλα τα ενδεχόμενα.

ΚΒ

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Απριλίου 2024 - 15:01

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαΐου
Αποχή διά παντός από την εργασία "On Call" για τα μέλη του Κλαδικού Συμβουλίου Λειτουργών Κοινωνικών Υπηρεσιών της Συντεχνίας Ισότητα
19:33
Πρωτιά για την Κύπρο με τα καθαρότερα νερά για κολύμβυση
18:43
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 28 Μαΐου 2024
18:00
Ομαλή η λειτουργία του λιμανιού της Λάρνακας μετά την μεταβίβαση
17:29
Περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Ράφα
16:18
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 28/05/24
15:59
Ο Ζελένσκι παροτρύνει τον Μπάιντεν να συμμετάσχει στη σύνοδο για την ειρήνη
15:40
Το Ισραήλ εντείνει τις επιδρομές παρά τη διεθνή κατακραυγή
15:01
Πρόεδρος: Η Κύπρος μπορεί να θεωρηθεί ως τον Πρέσβη του Κατάρ στις Βρυξέλλες
14:21
Ανήλικοι έβαλαν φωτιά σε σχολεία στη Λεμεσό
13:52
Σολτς και Μακρόν στέλνουν κοινό μήνυμα για μεταρρυθμίσεις
12:42
Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Εμίρης του Κατάρ
11:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.