Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος δεν εμπλέκεται με κανένα απολύτως τρόπο στις οποιεσδήποτε επιθέσεις

Φωτογραφία: Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών

Η Κύπρος δεν εμπλέκεται με κανένα απολύτως τρόπο στις οποιεσδήποτε επιθέσεις δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Προσερχόμενος στο οίκημα της Αροδαφνούσας από όπου ξεκίνησε η πορεία Χριστοδούλας και ερωτηθείς για τη συνεδρίαση του έκτακτου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, είπε ότι η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη και εξέφρασε την ευχή να μην υπάρξει περαιτέρω επιδείνωση, η οποία, όπως σημείωσε, δεν είναι προς το συμφέρον κανενός.

Πρόσθεσε ότι σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, οι αποφάσεις που πρέπει να λάβει η κυβέρνηση είναι δύσκολες και λαμβάνονται με μοναδικό κριτήριο τη διασφάλιση των συμφερόντων της Κυπριακής Δημοκρατίας και του κυπριακού λαού.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε ότι στη συνεδρίαση έγινε ανασκόπηση της κατάστασης εντός και εκτός Κύπρου, σημειώνοντας ότι γίνονται όλα όσα πρέπει να γίνουν και οι Αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση και παρακολουθούν πολύ προσεκτικά τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Ανέφερε επίσης ότι το θέμα θα συζητηθεί σε τηλεδιάσκεψη το απόγευμα με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και άλλους Ευρωπαίους ηγέτες, και στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΜΒ/ΜΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Απριλίου 2024 - 12:34

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαΐου
Αποχή διά παντός από την εργασία "On Call" για τα μέλη του Κλαδικού Συμβουλίου Λειτουργών Κοινωνικών Υπηρεσιών της Συντεχνίας Ισότητα
19:33
Πρωτιά για την Κύπρο με τα καθαρότερα νερά για κολύμβυση
18:43
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 28 Μαΐου 2024
18:00
Ομαλή η λειτουργία του λιμανιού της Λάρνακας μετά την μεταβίβαση
17:29
Περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Ράφα
16:18
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 28/05/24
15:59
Ο Ζελένσκι παροτρύνει τον Μπάιντεν να συμμετάσχει στη σύνοδο για την ειρήνη
15:40
Το Ισραήλ εντείνει τις επιδρομές παρά τη διεθνή κατακραυγή
15:01
Πρόεδρος: Η Κύπρος μπορεί να θεωρηθεί ως τον Πρέσβη του Κατάρ στις Βρυξέλλες
14:21
Ανήλικοι έβαλαν φωτιά σε σχολεία στη Λεμεσό
13:52
Σολτς και Μακρόν στέλνουν κοινό μήνυμα για μεταρρυθμίσεις
12:42
Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Εμίρης του Κατάρ
11:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.