Σύσκεψη για το μέλλον της ανάπτυξης του Λιμανιού και της Μαρίνας της Λάρνακας

Σύσκεψη για το μέλλον της ενιαίας ανάπτυξης του λιμανιού και της μαρίνας της Λάρνακας πραγματοποιείται στις 11 το πρωί, στο Προεδρικό, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλιδη.

Στη σύσκεψη θα παραστούν εκπρόσωποι της εταιρίας, που έχει αναλάβει το έργο, ο Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και ο Δήμαρχος Λάρνακας.

Ο υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης, έχει εκφράσει ανησυχία για την έναρξη των εργασιών σε σχέση με την επένδυση, ύψους πέραν του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, ενώ ο Δήμαρχος Λάρνακας, Αντρέας Βύρας έχει τονίσει ότι η πόλη δεν θα δεχθεί νέα αναβολή των εργασιών ή αλλαγές στο σχεδιασμό.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έχει δηλώσει ότι το κράτος δεν εκβιάζεται, ότι συμφωνεί με όσα διακηρύσσουν δημόσια ο Δήμαρχος και οι βουλευτές της Λάρνακας σε σχέση με το έργο, και ότι είναι έτοιμος να συζητήσει, να ακούσει τις προσεγγίσεις και να καταλήξει σε λύσεις, πάντοτε εντός του συμφωνημένου πλαισίου.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΧ/ΠΓ

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Απριλίου 2024 - 06:04

Τελευταιες Ειδησεις

27 Μαΐου
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 27 Μαΐου 2024
22:00
Μέτρα για επιπτώσεις ξηρασίας στη γεωργία συζήτησε η Υπ.Γεωργίας στις Βρυξέλλες
21:53
Κρεμλίνο: Το ΝΑΤΟ έχει ευθέως εμπλακεί στον πόλεμο στην Ουκρανία
21:46
Υπουργοί εξωτερικών Ε.Ε: Πράσινο φως για επανενεργοποίηση συνοριακής αποστολής στη Ράφα
21:31
Τραγικό ατύχημα ο θάνατος δεκάδων ανθρώπων λέει ο Νετανιάχου
21:27
Αίγυπτος: Συνοριοφύλακας σκοτώθηκε από πυρά στα σύνορα με τη Ράφα
21:11
Υπουργός εσωτερικών: Οι τοπικές κοινωνίες εισέρχονται σε μια νέα εποχή
21:01
Παράνομος ο τερματισμός της σύμβασης λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας, λέει η Kition
20:51
Διεθνείς αντιδράσεις από την πολύνεκρη αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ  στην Ράφα
20:17
Πυρκαγιά στην περιοχή Κοκκινοκαυκάλα στην Ανθούπολη
19:17
Στην Κύπρο ο Εμίρης του Κατάρ
17:39
Δήμαρχος Λάρνακας: Αρνητική εξέλιξη ο τερματισμός της σύμβασης για λιμάνι-μαρίνα
17:36
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.