Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των μέτρων για το μεταναστευτικό

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των μέτρων που εφάρμοσε για το μεταναστευτικό τελεί η κυβέρνηση, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Σε δηλώσεις στο περιθώριο συνάντησης του με το Προσωρινό Συντονιστικό Συμβούλιο του Επαρχιακού Οργανισμού Λευκωσίας, ο Κωνσταντίνος Ιωάννου, σημείωσε ακόμη πως όλα τα μέτρα αναθεωρούνται σύμφωνα με την αποτελεσματικότητά τους.

Ερωτηθείς για την επιχείρηση που διενεργεί η Λιμενική Αστυνομία ανοιχτά του Λιβάνου ο υπουργός απάντησε λακωνικά, πως πρόκειται για επιχειρησιακό σχεδιασμό.

Κληθείς να απαντήσει εάν αυτό που εφαρμόστηκε χθες είναι το σχέδιο βήτα, ο υπουργός Εσωτερικών απάντησε αρνητικά, επισημαίνοντας πως το σχέδιο βήτα θα ανακοινωθεί επίσημα όταν και εφόσον χρειαστεί.

Υπενθύμισε πως κατά την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Λίβανο δόθηκαν δεσμεύσεις ότι οι Αρχές της χώρας θα κάνουν ό,τι μπορούν για να αποτρέψουν τον απόπλου σκαφών.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΙΩ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Απριλίου 2024 - 13:53

Τελευταιες Ειδησεις

23 Μαΐου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 23 Μαΐου 2024
18:00
Δεσμεύτηκε για ταχύτερη εξέταση της υπόθεσης Γενικού Εισαγγελέα και Γενικού Ελεγκτή, ο Αντώνης Λιάτσος
17:58
Αμοιβαία βούληση για περαιτέρω ενίσχυση σχέσεων εξέφρασαν Χριστοδουλίδης-Ντούντα
16:23
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/05/24
16:18
Η Μόσχα απειλεί το Λονδίνο ότι θα χτυπήσει βρετανικούς στόχους
15:58
Προβληματισμός στο Μαξίμου για το αίτημα εντάλματος σύλληψης Νετανιάχου
15:48
Σε επ’ αόριστον αποχή από την υπηρεσία on call οι λειτουργοί των Κοινωνικών Υπηρεσιών
15:16
Νεκρός 43χρονος σε οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας
14:43
Στο 6% το ποσοστό της ανεργίας στην Κύπρο
14:28
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 23/05/24
14:08
Σύλληψη 30χρονου για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
14:05
Σαββίδης: Η Νομική Υπηρεσία δεν έχει πράξει κάτι το οποίο δεν ήταν σωστό στην υπόθεση Θανάση (Βίντεο)
12:10
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.