Ανανέωση Σύμβασης για υπαλλήλους της Ελληνικής

Φωτογραφία Αρχείου

Σε ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τους υπαλλήλους της Ελληνικής Τράπεζας προχώρησαν η ΕΤΥΚ και το πιστωτικό ίδρυμα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν με τη μεσολαβητική πρόταση του Υπουργού Εργασίας.

Βασικό χαρακτηριστικό της νέας σύμβασης είναι η ομογενοποίηση του προσωπικού, αίροντας τις δύο ταχύτητες υπαλλήλων που ίσχυαν από τη μεταφορά του προσωπικού της πρώην Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας.

Η Συλλογική Σύμβαση αφορά τα έτη 2019 – 2022. Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννης Παναγιώτου, χαρακτήρησε πολύ σημαντική ημέρα τη σημερινή για τις εργασιακές σχέσεις στον τραπεζικό τομέα.

Πρόσθεσε πως η θετική ανταπόκριση προς τη μεσολαβητική πρόταση που υποβλήθηκε από το Υπουργείο αποτελεί μια θετική εξέλιξη, που επιβεβαιώνει την αξία του κοινωνικού διαλόγου και της συνεργασίας των κοινωνικών εταίρων.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, ΚΥΠΕ

ΧΡΥ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Απριλίου 2024 - 16:19

Τελευταιες Ειδησεις

27 Μαΐου
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 27 Μαΐου 2024
22:00
Μέτρα για επιπτώσεις ξηρασίας στη γεωργία συζήτησε η Υπ.Γεωργίας στις Βρυξέλλες
21:53
Κρεμλίνο: Το ΝΑΤΟ έχει ευθέως εμπλακεί στον πόλεμο στην Ουκρανία
21:46
Υπουργοί εξωτερικών Ε.Ε: Πράσινο φως για επανενεργοποίηση συνοριακής αποστολής στη Ράφα
21:31
Τραγικό ατύχημα ο θάνατος δεκάδων ανθρώπων λέει ο Νετανιάχου
21:27
Αίγυπτος: Συνοριοφύλακας σκοτώθηκε από πυρά στα σύνορα με τη Ράφα
21:11
Υπουργός εσωτερικών: Οι τοπικές κοινωνίες εισέρχονται σε μια νέα εποχή
21:01
Παράνομος ο τερματισμός της σύμβασης λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας, λέει η Kition
20:51
Διεθνείς αντιδράσεις από την πολύνεκρη αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ  στην Ράφα
20:17
Πυρκαγιά στην περιοχή Κοκκινοκαυκάλα στην Ανθούπολη
19:17
Στην Κύπρο ο Εμίρης του Κατάρ
17:39
Δήμαρχος Λάρνακας: Αρνητική εξέλιξη ο τερματισμός της σύμβασης για λιμάνι-μαρίνα
17:36
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.