Υπ.Δικαιοσύνης: Υπάρχουν ευθύνες για την απόδραση του υπόδικου

Ο υπουργός δικαιοσύνης και δημόσιας τάξης Μάριος Χαρτσιώτης δήλωσε οτι δεν είναι ευχαριστημένος απο τα μέτρα πρόληψης που εξαγγέλθηκαν, για αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Επεσήμανε ωστόσο οτι,  επειδή τα  μέτρα εξαγγέλθηκαν πριν απο τρείς μήνες, είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει παρέλθει, για να σχολιάσει αν υπάρχουν θετικά αποτελέσματα.

Εξέφρασε ωστόσο την ελπίδα  πολύ σύντομα, με τις επικαιροποιημένες και διορθωμένες κινήσεις που γίνονται καθημερινά, να υπάρξουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Αναφερόμενος στη χθεσινή απόδραση υπόδικου από τις Κεντρικές Φυλακές, ο υπουργός δικαιοσύνης είπε  οτι εκ πρώτης όψεως υπάρχουν κάποιες ευθύνες, που σίγουρα θα αποδοθούν, προσθέτοντας οτι έχει ζητηθεί έκθεση γεγονότων απο τον αρχηγό της αστυνομίας.

Σε σχέση με τις  μεταναστευτικές ροές, είπε οτι  οι Κύπριοι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια  αφού τα μέτρα που λαμβάνονται επικαιροποιούνται καθημερινά.

Σε παρατήρηση ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στον δημοσιογραφικό κόσμο για ελλιπή ενημέρωση από την Αστυνομία γύρω από διάφορα θέματα, ο κύριος Χαρτσιώτης δήλωσε ότι πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι υπάρχουν θέματα που άπτονται της εσωτερικής τάξης και ασφάλειας.

Ευχήθηκε επίσης να προβάλλονται περισσότερο οι σημαντικές, όπως είπε, επιτυχίες της Αστυνομίας

ΦΦ/ΙΝ

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Απριλίου 2024 - 16:48

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

23 Μαΐου
Πρόσφορο το έδαφος για πρόοδο των Ευρω - τουρκικών σχέσεων
18:20
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 23 Μαΐου 2024
18:00
Δεσμεύτηκε για ταχύτερη εξέταση της υπόθεσης Γενικού Εισαγγελέα και Γενικού Ελεγκτή, ο Αντώνης Λιάτσος
17:58
Αμοιβαία βούληση για περαιτέρω ενίσχυση σχέσεων εξέφρασαν Χριστοδουλίδης-Ντούντα
16:23
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/05/24
16:18
Η Μόσχα απειλεί το Λονδίνο ότι θα χτυπήσει βρετανικούς στόχους
15:58
Προβληματισμός στο Μαξίμου για το αίτημα εντάλματος σύλληψης Νετανιάχου
15:48
Σε επ’ αόριστον αποχή από την υπηρεσία on call οι λειτουργοί των Κοινωνικών Υπηρεσιών
15:16
Νεκρός 43χρονος σε οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας
14:43
Στο 6% το ποσοστό της ανεργίας στην Κύπρο
14:28
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 23/05/24
14:08
Σύλληψη 30χρονου για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
14:05
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.