Διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή σε κοινότητες Λεμεσού - Λάρνακας

Τη διακοπή ηλεκτροδότησης την ερχόμενη Παρασκευή, σε κοινότητες της ανατολικής Λεμεσού, καθώς και γειτονικές κοινότητες της επαρχίας Λάρνακας, ανακοινώνει η Αρχή Ηλεκτρικού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, η παροχή ηλεκτρισμού θα διακοπεί μεταξύ των ωρών 09:00 και 10:00 την Παρασκευή, στις περιοχές Παρεκκλησιά (μέρος της περιοχής), Πύργος, Πραστειό Κελλακίου, Κελλάκι, Επταγώνεια, Μελίνη, Ακαπνού, Αρακαπάς, Διερώνα, Σανίδα, Κλωνάρι, Βίκλα, Ορά, Οδού, Αγίοι Βαβατσινιάς, Προφήτης Ηλίας και Συκόπετρα.

«Επειδή δεν είναι βέβαιο ότι η διακοπή ηλεκτρισμού θα διαρκέσει για ολόκληρο το χρονικό διάστημα που αναφέρεται, οι καταναλωτές πρέπει να θεωρούν ότι οι εγκαταστάσεις τους βρίσκονται υπό τάση, δηλαδή ότι έχουν ρεύμα για όλη την περίοδο που προαναφέρεται», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Η ΑΗΚ εκφράζει τη λύπη της για οποιαδήποτε ταλαιπωρία, «αλλά η διακοπή αυτή είναι αναγκαία για σκοπούς εργασίας πάνω στο δίκτυο Ψηλής Τάσης».

Πηγη: ΚΥΠΕ

ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Απριλίου 2024 - 20:40

Τελευταιες Ειδησεις

23 Μαΐου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 23 Μαΐου 2024
18:00
Δεσμεύτηκε για ταχύτερη εξέταση της υπόθεσης Γενικού Εισαγγελέα και Γενικού Ελεγκτή, ο Αντώνης Λιάτσος
17:58
Αμοιβαία βούληση για περαιτέρω ενίσχυση σχέσεων εξέφρασαν Χριστοδουλίδης-Ντούντα
16:23
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/05/24
16:18
Η Μόσχα απειλεί το Λονδίνο ότι θα χτυπήσει βρετανικούς στόχους
15:58
Προβληματισμός στο Μαξίμου για το αίτημα εντάλματος σύλληψης Νετανιάχου
15:48
Σε επ’ αόριστον αποχή από την υπηρεσία on call οι λειτουργοί των Κοινωνικών Υπηρεσιών
15:16
Νεκρός 43χρονος σε οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας
14:43
Στο 6% το ποσοστό της ανεργίας στην Κύπρο
14:28
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 23/05/24
14:08
Σύλληψη 30χρονου για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
14:05
Σαββίδης: Η Νομική Υπηρεσία δεν έχει πράξει κάτι το οποίο δεν ήταν σωστό στην υπόθεση Θανάση (Βίντεο)
12:10
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.