Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 27/04/24

Ασθενής χαμηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας κατά διαστήματα αναμένεται να είναι αυξημένες.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και στα δυτικά βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Μεγάλη Δευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Την Μεγάλη Τρίτη και την Μεγάλη Τετάρτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερμοκρασία την Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Τρίτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ την Μεγάλη Τετάρτη θα σημειώσει μικρή πτώση, παραμένοντας ωστόσο λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Απριλίου 2024 - 18:10

Τελευταιες Ειδησεις

10 Μαΐου
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 10/5/2024
10:59
Η Βουλή τιμά την 20η επέτειο από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση
09:42
Σοβαρές καταγγελίες Ανδρέα Κεττή για παράνομους σκουπιδότοπους και τάφρους
09:31
Σύλλυψη 16χρονου για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στη Λευκωσία
09:27
Ο ΟΗΕ βρίσκεται σε διαβούλευση με τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα
09:25
Συνελήφθη άντρας 61 ετών που παρίστανε τον γιατρό και απέσπασε χρήματα απο ηλικιωμένη
09:25
Αναμένεται σήμερα η απόφαση για την τρίτη θανατική ανάκριση γα τα αίτια του θανάτου του Θανάση Νικολάου
09:07
Διαχειρίσιμη αλλά με σοβαρό κίνδυνο αναζωπύρωσης η πυρκαγιά στον Άγιο Συλά
06:50
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 10 Μαΐου 2024
06:49
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ευρωπαϊκό πρόβλημα το Κυπριακό
06:42
Ο Άντονι Μπλίνκεν επανέλαβε ότι η χώρα του αντιτίθεται στον εκτοπισμό των Παλαιστινίων από τη Γάζα
06:24
Σλοβενία: Ξεκίνησε διαδικασία αναγνώρισης του παλαιστινιακού κράτους
06:17
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.