Το θέμα των ζημιών σε φαρμακευτικές αποθήκες διαβεβαίωσε το υπουργείο Υγείας

Το θέμα των ζημιών που προκλήθηκαν στις φαρμακευτικές αποθήκες λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, τυγχάνει διαχείρισης διαβεβαίωσε το υπουργείο Υγείας.

Σε ανακοίνωση αναφέρει ότι έχει δρομολογηθεί η ταχεία αντικατάσταση αποθέματος φαρμάκων που έχει επηρεαστεί, ώστε να μην παρατηρηθούν ελλείψεις και να μην επηρεαστούν ασθενείς που λαμβάνουν ή πρόκειται να λάβουν τα εν λόγω σκευάσματα.

Παράλληλα, το υπουργείο Υγείας σημειώνει ότι η διαδικασία μεταστέγασης των φαρμακευτικών αποθηκών σε νέους καταλληλότερους χώρους, βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι εξαιτίας της έντονης χαλαζόπτωσης και βροχόπτωσης που σημειώθηκε στις 18 Μαρτίου στη Λευκωσία, ποσότητες νερού εισέρευσαν στις αποθήκες φαρμάκων του υπουργείου Υγείας, με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιές χαρτοκιβώτια με φαρμακευτικά προϊόντα.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, ΚΥΠΕ

ΠΑΓ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Απριλίου 2024 - 12:25

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαΐου
Πρωτιά για την Κύπρο με τα καθαρότερα νερά για κολύμβυση
18:43
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 28 Μαΐου 2024
18:00
Ομαλή η λειτουργία του λιμανιού της Λάρνακας μετά την μεταβίβαση
17:29
Περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Ράφα
16:18
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 28/05/24
15:59
Ο Ζελένσκι παροτρύνει τον Μπάιντεν να συμμετάσχει στη σύνοδο για την ειρήνη
15:40
Το Ισραήλ εντείνει τις επιδρομές παρά τη διεθνή κατακραυγή
15:01
Πρόεδρος: Η Κύπρος μπορεί να θεωρηθεί ως τον Πρέσβη του Κατάρ στις Βρυξέλλες
14:21
Ανήλικοι έβαλαν φωτιά σε σχολεία στη Λεμεσό
13:52
Σολτς και Μακρόν στέλνουν κοινό μήνυμα για μεταρρυθμίσεις
12:42
Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Εμίρης του Κατάρ
11:59
Στάση αναμονής τηρούν οι εργαζόμενοι στο λιμάνι Λάρνακας
11:56
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.