Στα μέσα Μαϊου η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα

Στα μέσα Μαϊου θα γίνει, όπως φαίνεται, η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα.

Αυτό μετέδωσε η ΕΡΤ, σημειώνοντας ότι η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, αν και οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών, Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν έχουν ήδη αναλάβει να διαμορφώσουν την ατζέντα των συνομιλιών.

Δεν αποκλείεται οι δύο υπουργοί Εξωτερικών να συναντηθούν ξανά, πριν από τη μετάβαση του Τούρκου Προέδρου στην Ουάσιγκτον στις 9 Μαϊου, για να συζητήσουν την πρόοδο σε όσα συμφωνήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο και να αναζητήσουν και άλλα πιθανά κεφάλαια συζήτησης.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, κεντρική φιλοσοφία της ελληνικής κυβέρνησης είναι η ανάγκη διευθέτησης της οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών, κάτι που θα αποτελέσει, όπως αναφέρεται, "μακρά παρακαταθήκη ειρήνης και ευημερίας για τις επόμενες γενιές".

Ωστόσο, προστίθεται, η συζήτηση δεν έχει ξεκινήσει και στο εγγύς χρονικό διάστημα δεν υπάρχει προοπτική συμφωνίας.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ / ΕΡΤ

ΠΑΧ / ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Απριλίου 2024 - 20:03

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαΐου
Αποχή διά παντός από την εργασία "On Call" για τα μέλη του Κλαδικού Συμβουλίου Λειτουργών Κοινωνικών Υπηρεσιών της Συντεχνίας Ισότητα
19:33
Πρωτιά για την Κύπρο με τα καθαρότερα νερά για κολύμβυση
18:43
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 28 Μαΐου 2024
18:00
Ομαλή η λειτουργία του λιμανιού της Λάρνακας μετά την μεταβίβαση
17:29
Περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Ράφα
16:18
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 28/05/24
15:59
Ο Ζελένσκι παροτρύνει τον Μπάιντεν να συμμετάσχει στη σύνοδο για την ειρήνη
15:40
Το Ισραήλ εντείνει τις επιδρομές παρά τη διεθνή κατακραυγή
15:01
Πρόεδρος: Η Κύπρος μπορεί να θεωρηθεί ως τον Πρέσβη του Κατάρ στις Βρυξέλλες
14:21
Ανήλικοι έβαλαν φωτιά σε σχολεία στη Λεμεσό
13:52
Σολτς και Μακρόν στέλνουν κοινό μήνυμα για μεταρρυθμίσεις
12:42
Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Εμίρης του Κατάρ
11:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.