Στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου - Ιαπωνίας συμμετέχει ο Υπουργός Εμπορίου

Στο Τόκιο βρίσκεται ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, προκειμένου να συμμετάσχει στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου - Ιαπωνίας, το οποίο διοργανώνει το ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Εμπορίου.

Ως επικεφαλής επιχειρηματικής αποστολής, ο Υπουργός θα παρουσιάσει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Κύπρου ως διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου, καθώς και τις ευκαιρίες συνεργασίας σε συγκεκριμένους τομείς. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη ναυτιλία, στις τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών και στον τομέα των υπηρεσιών.

Οι κυπριακές επιχειρήσεις οι οποίες συμμετέχουν στην αποστολή, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες συναντήσεις με αντίστοιχες ιαπωνικές εταιρείες.

Κατά την παραμονή του στην ιαπωνική πρωτεύουσα, ο κύριος Παπαναστασίου θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομίας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Ιαπωνίας.

Παράλληλα, θα επισκεφθεί τη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση "Sea Japan", στην οποία το υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, μαζί με το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, συμμετέχουν με πληροφοριακό περίπτερο.

ΝΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Απριλίου 2024 - 08:25

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

20 Μαΐου
Ζήτημα εθνικής ασφάλειας η προστασία της πατρίδας από τη λαίλαπα των πυρκαγιών
21:20
Τμήμα Φορολογίας: Άρχισε η υποβολή της Δήλωσης Εισοδήματος, μέσω του TaxisNet
21:16
Δίωρη συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Κινέζο Πρέσβη για το αέριο στο Βασιλικό
20:06
Γυμνάσια με πυρηνικά θα γίνουν βάσει χρονοδιαγράμματος, διαμηνύει το Κρεμλίνο
18:37
Δικαίωμα νέας έφεσης κατά της έκδοσης στις ΗΠΑ κέρδισε ο Τζούλιαν Ασάνζ
18:31
Σύλληψη δύο υπόπτων για υπόθεση εντοπισμού οπλισμού σε τάφο στην Ορόκλινη
18:27
Υπουργός Παιδείας: Επικαιροποιημένο πρωτόκολλο για διαχείριση κρίσεων στα σχολεία
17:43
Πενθήμερο εθνικό πένθος στο Ιράν - Άρχισε η διάδοχη κατάσταση στη χώρα...
17:12
Στρατηγικής σημασίας η σχέση Ελλάδας -Αιγύπτου, τονίζει ο Γεραπετρίτης
17:00
Κασσιανίδου: «Ένταξη του πολιτισμού στο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαισίο»
16:53
Το θέμα της ακρίβειας σε επιστολή Μητσοτάκη προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
16:49
Ανακοινώνονται σύντομα τα νέα στρατηγικά σχέδια για αναζωογόνηση ορεινών κοινοτήτων
16:43
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.