H Bουλή ενέκρινε νομοσχέδιο για επέκταση των τομέων επιχειρηματικής δραστηριότητας της ΣΥΤΑ

Η Ολομέλεια της Βουλης ενέκρινε ομόφωνα νομοσχέδιο, που κατέθεσε η κυβέρνηση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, για επέκταση των τομέων επιχειρηματικής δραστηριότητας της ΣΥΤΑ.

Η έγκριση του νομοσχεδίου είχε χαρακτηριστεί, από παράγοντες του οργανισμού, μονόδρομος για τον εκσυγχρονισμό και την επιβίωση της ΣΥΤΑ.

Σύμφωνα με την απόφαση, η ΣΥΤΑ μπορεί να αναλάβει εργασίες ή δραστηριότητες, αναγκαίες και ωφέλιμες, για εκμετάλλευση των περιουσιακών της στοιχείων, των κεφαλαίων, των τεχνικών ή εμπορικών της δυνατοτήτων, των εγκαταστάσεων, των υπηρεσιών ή της τεχνογνωσίας της.

Η δυνατότητα αυτή ασκείται με απόφαση της Αρχής, για εργασίες ή δραστηριότητες που σχετίζονται με τους κλάδους τηλεπικοινωνιών, μέσων επικοινωνίας, τεχνολογίας των πληροφοριών και άλλους παρεμφερείς κλάδους τεχνολογίας.

Η Βουλή απέρριψε, ωστόσο, πρόνοια του νομοσχεδίου που προέβλεπε ότι η ΣΥΤΑ, ύστερα από έγκριση του Υπουργού Οικονομικών, θα μπορούσε να δραστηριοποιηθεί και σε άλλες εργασίες, πέρα από αυτές που καθορίστηκαν και εγκρίθηκαν με το νομοσχέδιο.

ΝΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Μαΐου 2024 - 17:27

Τελευταιες Ειδησεις

23 Ιουνίου
Επαναλειτουργεί τον Ιανουάριο το Δασικό Κολλέγιο στον Πρόδρομο -Τριετής η φοίτηση...
22:30
Ρωσία: Τετραπλή φονική επίθεση στον βόρειο Καύκασο -Νεκροί έξι Αστυνομικοί και ιερέας
21:01
Αποζημιώσεις ύψους 2,8 εκ. ευρώ σε πληγέντες γεωργοκτηνοτρόφους -Αρχή από τον Φαρμακά
18:59
Χειροπέδες σε 28 αλλοδαπούς -Επιχείρηση Υπηρεσίας Μετανάστευσης
18:55
Μέκκα: Περισσότεροι από 1.000 οι νεκροί από τον καύσωνα -Σχεδόν 700 ήταν Αιγύπτιοι
18:22
Γάζα: Πέραν των 37.000 οι νεκροί και περισσότεροι από 86.000 οι τραυματίες
18:16
Μάντσεστερ: Αποκαθίσταται η λειτουργία του αεροδρομίου -Επηρεάστηκαν πέντε πτήσεις για Κύπρο
17:57
Συνελήφθη ο 40χρονος για την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον Αστυνομικού
17:53
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/06/24
17:49
Η Τουρκία πρέπει να επιδείξει γενναία στάση και στο Κυπριακό, λέει ο Δένδιας
16:06
Παρατηρητήριο Τρίτης Ηλικίας: Χαμηλοσυνταξιούχοι δεν ανάβουν κλιματιστικά!
15:25
Σημαντικές επαφές στις ΗΠΑ θα έχει ο Ισραηλινός Υπουργός Άμυνας, Γιοάβ Γκάλαντ
15:15
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.