Υπουργός Παιδείας: Επικαιροποιημένο πρωτόκολλο για διαχείριση κρίσεων στα σχολεία

Φωτογραφία ΓΤΠ

«Εντός των ημερών θα έχουμε επικαιροποιημένο πρωτόκολλο για την διαχείριση κρίσεων στα σχολεία με την βοήθεια της Αστυνομίας», δήλωσε η υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, μετά την συνάντηση που είχε στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και την ΟΕΛΜΕΚ.

Απαντώντας σε ερώτηση για τη διαχείριση του περιστατικού με το απειλητικό μέιλ που εστάλη στα σχολεία την περασμένη Παρασκευή, η κυρία Μιχαηλίδου συνεχάρη τις διευθύνσεις των σχολείων, οι οποίες – όπως είπε - στην μεγάλη τους πλειονότητα έδρασαν με ψυχραιμία και ακολούθησαν το πρωτόκολλο, το οποίο επικαιροποιήθηκε και ανακοινώθηκε πριν από έναν χρόνο.

«Το πρωτόκολλο δεν ετοιμάζεται από το Υπουργείο Παιδείας», διευκρίνησε η Υπουργός, εξηγώντας ότι αυτό ετοιμάζεται σε πλήρη συνεργασία με την Αστυνομία και την Πολιτική Άμυνα.

«Κυρίως, μας ενδιαφέρει να δράσουμε καλύτερα με την χρήση της τεχνολογίας, ενημερώνοντας γονείς και συνεργάτες μας», είπε η υπουργός, υποδεικνύοντας ότι ακόμα και μέσα από αυτήν την κατάσταση υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ / ΚΥΠΕ

ΚΩΣ / ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Μαΐου 2024 - 17:48

Τελευταιες Ειδησεις

25 Ιουνίου
Νέα κίτρινη προειδοποίηση για πολύ υψηλές θερμοκρασίες
16:21
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/06/24
16:05
Πυρκαγιά παρά την κοινότητα Κάθηκα
15:47
Ενδιαφέρον Tesla και Samsung για δημιουργία συστήματος αποθήκευσης ηλεκτρισμού με μπαταρίες στην Κύπρο
15:42
Ποινή φυλάκισης σε νεαρό για εισαγωγή 17 κιλών κάνναβης
15:39
Τρίτη σύλληψη για την υπόθεση εντοπισμού οπλισμού σε κοιμητήριο
15:36
Tο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον του Γκερασίμοφ
15:28
Η Ευρωπαϊκή Ένωση αρχίζει επισήμως σήμερα τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με Ουκρανία και Μολδαβία
14:31
ΕΔΑΔ: Η Ρωσία διέπραξε πολλαπλές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κριμαία
14:18
Στην προσπάθεια εκτόνωσης της κρίσης με την Χεζμπολάχ επικεντρώνεται το Ισραήλ
14:06
Αντι-Navtex εξέδωσε η Τουρκία
13:37
Συνάντηση Προέδρου με Ολγκίν στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες
13:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.