Σε επ’ αόριστον αποχή από την υπηρεσία on call οι λειτουργοί των Κοινωνικών Υπηρεσιών

Photo by Kirill KUDRYAVTSEV AFP

Σε επ' αόριστον αποχή από την υπηρεσία on call κατήλθαν από τις τρεις το απόγευμα οι λειτουργοί του κλάδου Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η αποχή θα τερματιστεί μόνο με την επιστροφή του συνόλου των Λειτουργών που είναι αποσπασμένοι εκτός των υπηρεσιών.

Ο Κλάδος καταγγέλλει ότι, παρά τις προσπάθειες του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, ελάχιστα από τα συμφωνηθέντα έχουν υλοποιηθεί, ειδικότερα όσον αφορά το θέμα της επιστροφής των αποσπασμένων λειτουργών.

"Υπάρχουν", αναφέρει ισχυρές αντιστάσεις για την επιστροφή τους από τις Υπηρεσίες όπου έχουν αποσπαστεί, αλλά και από τους ίδιους τους αποσπασμένους, οι οποίοι βολεύτηκαν μακριά από τον φόρτο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συνάδελφοι τους".

Το αδιέξοδο επισημοποιήθηκε σε σημερινή συνάντηση του Γενικού Διευθυντή του Υφυπουργείου, με κλιμάκιο της ΠΑΣΥΔΥ, του οποίου ηγήθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Οργάνωσης, Στράτης Ματθαίου.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΚΒ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Μαΐου 2024 - 15:33

Τελευταιες Ειδησεις

25 Ιουνίου
Νέα κίτρινη προειδοποίηση για πολύ υψηλές θερμοκρασίες
16:21
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/06/24
16:05
Πυρκαγιά παρά την κοινότητα Κάθηκα
15:47
Ενδιαφέρον Tesla και Samsung για δημιουργία συστήματος αποθήκευσης ηλεκτρισμού με μπαταρίες στην Κύπρο
15:42
Ποινή φυλάκισης σε νεαρό για εισαγωγή 17 κιλών κάνναβης
15:39
Τρίτη σύλληψη για την υπόθεση εντοπισμού οπλισμού σε κοιμητήριο
15:36
Tο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον του Γκερασίμοφ
15:28
Η Ευρωπαϊκή Ένωση αρχίζει επισήμως σήμερα τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με Ουκρανία και Μολδαβία
14:31
ΕΔΑΔ: Η Ρωσία διέπραξε πολλαπλές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κριμαία
14:18
Στην προσπάθεια εκτόνωσης της κρίσης με την Χεζμπολάχ επικεντρώνεται το Ισραήλ
14:06
Αντι-Navtex εξέδωσε η Τουρκία
13:37
Συνάντηση Προέδρου με Ολγκίν στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες
13:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.