ΑΚΕΛ: Αλλοπρόσαλλοι οι χειρισμοί της κυβέρνησης στο Βασιλικό - Δυσαρέσκεια για ακύρωση δημιουργίας Ινστιτούτου για τον Καρκίνο

Το ΑΚΕΛ με ανακοίνωση αναφέρει ότι για τη συμφωνία και όσα έγιναν στο Βασιλικό, την ευθύνη φέρει η κυβέρνηση Αναστασιάδη, πλην όμως η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη φέρει την ευθύνη  για αλλοπρόσαλλους χειρισμούς και αδυναμία επίλυσης του προβλήματος.

Σε γραπτή ανακοίνωση, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου σημειώνει  ότι οι δυσοίωνες προοπτικές για την ολοκλήρωση του έργου, θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την ενεργειακή ακρίβεια.

Με άλλη ανακοίνωση, το ΑΚΕΛ εκφράζει επίσης έντονη δυσαρέσκεια και για την πρόθεση,  του Υπουργείου Οικονομικών να ακυρώσει, όπως αναφέρει το ΑΚΕΛ στην ανακοίνωσή του, τη δημιουργία του Εθνικού Ινστιτούτου για τον Καρκίνο.

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Μαΐου 2024 - 17:14

Τελευταιες Ειδησεις

25 Ιουνίου
Νέα κίτρινη προειδοποίηση για πολύ υψηλές θερμοκρασίες
16:21
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/06/24
16:05
Πυρκαγιά παρά την κοινότητα Κάθηκα
15:47
Ενδιαφέρον Tesla και Samsung για δημιουργία συστήματος αποθήκευσης ηλεκτρισμού με μπαταρίες στην Κύπρο
15:42
Ποινή φυλάκισης σε νεαρό για εισαγωγή 17 κιλών κάνναβης
15:39
Τρίτη σύλληψη για την υπόθεση εντοπισμού οπλισμού σε κοιμητήριο
15:36
Tο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον του Γκερασίμοφ
15:28
Η Ευρωπαϊκή Ένωση αρχίζει επισήμως σήμερα τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με Ουκρανία και Μολδαβία
14:31
ΕΔΑΔ: Η Ρωσία διέπραξε πολλαπλές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κριμαία
14:18
Στην προσπάθεια εκτόνωσης της κρίσης με την Χεζμπολάχ επικεντρώνεται το Ισραήλ
14:06
Αντι-Navtex εξέδωσε η Τουρκία
13:37
Συνάντηση Προέδρου με Ολγκίν στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες
13:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.