Διαβεβαιώσεις για προστασία του δημόσιου συμφέροντος από τον Υπουργό Μεταφορών στην Γενική Συνέλευση των Εργολάβων

  Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση εργάζεται για διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος υπογράμμισε κατά την εικοστή ένατη Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, σε χαιρετισμό του εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας.

  Κάθε μεγάλο έργο υποδομής, είπε ο κύριος Βαφεάδης, απαιτεί καλή συνεργασία επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα δεχθεί να πληρώσει περισσότερα χρήματα σε ανάδοχες εταιρείες χωρίς αυτές να τα δικαιούνται. Η κυβέρνηση είναι ένας εξαίρετος συνεργάτης, μέχρι τη στιγμή πού θεωρήσει ότι παραβιάζεται το δημόσιο συμφέρον , δήλωσε ο κύρος Βαφεάδης , σημειώνοντας ότι όπως η κυβέρνηση  είναι τίμια απέναντι  στους συνεργάτες της, έτσι αναμένει και από αυτούς να τιμούν την υπογραφή τους. Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποκύψει σε εκβιασμούς , δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Μεταφορών.  

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Μαΐου 2024 - 20:28

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

25 Ιουνίου
Νέα κίτρινη προειδοποίηση για πολύ υψηλές θερμοκρασίες
16:21
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/06/24
16:05
Πυρκαγιά παρά την κοινότητα Κάθηκα
15:47
Ενδιαφέρον Tesla και Samsung για δημιουργία συστήματος αποθήκευσης ηλεκτρισμού με μπαταρίες στην Κύπρο
15:42
Ποινή φυλάκισης σε νεαρό για εισαγωγή 17 κιλών κάνναβης
15:39
Τρίτη σύλληψη για την υπόθεση εντοπισμού οπλισμού σε κοιμητήριο
15:36
Tο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον του Γκερασίμοφ
15:28
Η Ευρωπαϊκή Ένωση αρχίζει επισήμως σήμερα τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με Ουκρανία και Μολδαβία
14:31
ΕΔΑΔ: Η Ρωσία διέπραξε πολλαπλές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κριμαία
14:18
Στην προσπάθεια εκτόνωσης της κρίσης με την Χεζμπολάχ επικεντρώνεται το Ισραήλ
14:06
Αντι-Navtex εξέδωσε η Τουρκία
13:37
Συνάντηση Προέδρου με Ολγκίν στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες
13:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.