Σύλληψη τεσσάρων υπόπτων για υποθέσεις κλοπής αυτοκινήτου και κλοπής περιουσίας από σταθμευμένο αυτοκίνητο

Φωτογραφία αρχείου

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων, ενώ άλλα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής περιουσίας από σταθμευμένο αυτοκίνητο, που διαπράχθηκε στη Λάρνακα. Τις δύο υποθέσεις διερευνούν το ΤΑΕ Λεμεσού και ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λάρνακας, αντίστοιχα.

Στη Λεμεσό συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που υπέβαλε στο ΤΑΕ στις 17 Μαΐου, άντρας ηλικίας 64 ετών, το βράδυ μεταξύ των ημερομηνιών 16 και 17 Μαΐου, κλάπηκε το αυτοκίνητο του, τύπου βαν, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο εξωτερικά της κατοικίας του. Εντός του βαν οχήματος βρίσκονταν και ηλεκτρικά και άλλα εργαλεία. Το κλοπιμαίο όχημα εντόπισαν μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού την επόμενη μέρα, 18 Μαΐου, σταθμευμένο σε περιοχή στη Λεμεσό. Από το όχημα είχαν κλαπεί τα ηλεκτρικά και άλλα εργαλεία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης κλοπής προέκυψαν στοιχεία εναντίον δύο αντρών, ηλικίας 31 και 28 ετών και εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Ο 31χρονος ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθηκε την περασμένη Πέμπτη, 23 Μαΐου, ενώ ο 28χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες Παρασκευή.

Στη Λάρνακα, την περασμένη Τετάρτη, 22 Μαΐου, άντρας ηλικίας 64 ετών, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, την ίδια μέρα, κλάπηκε χρηματικό ποσό 840 ευρώ, από το αυτοκίνητό του, το οποίο είχε αφήσει σταθμευμένο χωρίς να το κλειδώσει, σε ανοιχτό χωράφι, σε περιοχή της πόλης.

Από εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας προέκυψαν στοιχεία εναντίον 19χρονου και ανηλίκου 17 ετών. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων αυτοί συνελήφθησαν το βράδυ που πέρασε και τέθηκαν υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Πηγή: Αστυνομία Κύπρου

ΜΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Μαΐου 2024 - 09:12

Τελευταιες Ειδησεις

20 Ιουνίου
Μαρκ Ρούτε: Θα είναι ο επόμενος ΓΓ του ΝΑΤΟ
18:18
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024
17:58
Tηλεφωνική επικοινωνία Λιβάνιου Πρωθυπουργού με Πρόεδρο Χριστοδουλίδη
17:08
ΟΕΛΜΕΚ: Προειδοποιεί με απεργιακά μέτρα εάν δεν εγκατασταθούν αμέσως κλιματιστικά στα σχολεία
16:46
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 20/06/24
16:19
Τηλεφωνική επικοινωνία Υπουργού Εξωτερικών με τον Λιβάνιο ομόλογό του
15:49
Ισχυρή στήριξη προς την Κυπριακή Δημοκρατία εκφράζει η Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τις αναφορές Νασράλα
14:55
[ΒΙΝΤΕΟ] Στο τελικό στάδιο νομοσχέδιο για λειτουργία Πανεπιστημιακών Κλινικών στην Κύπρο
14:45
Ουκρανία: Ζημιές σε ενεργειακές υποδομές από ρωσικές επιθέσεις
14:40
14ο πακέτο κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας
14:37
Αμετάβλητο το επιτόκιο της Τράπεζας της Αγγλίας παρά την πτώση του πληθωρισμού
14:35
[ΒΙΝΤΕΟ] Υπουργός Εξωτερικών: Σημαντική εξέλιξη η έναρξη στρατηγικού διαλόγου με τις ΗΠΑ
12:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.