Ενδιαφέρον Κατάρ για επενδύσεις στο Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας

Photo by Amir MAKAR AFP

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, δήλωσε στο Πρωινό Δρομολόγιο ότι ο Εμίρης του Κατάρ, κατά τις χθεσινές συναντήσεις στο Προεδρικό, ενδιαφέρθηκε για τις επενδύσεις, τόσο στο Λιμάνι και την Μαρίνα της Λάρνακας όσο και στο τερματικό φυσικού αερίου στο Βασιλικό.

Σημειώνοντας ότι τον Εμίρη του Κατάρ συνοδεύαν χθες πέντε υπουργοί της κυβέρνησης του, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι στόχος του Κατάρ είναι η στρατηγική συνεργασία με την Κύπρο σε βάθος χρόνου.

Ήδη, είπε, συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας, με επικεφαλής την υφυπουργό παρά τω προέδρω Ειρήνη Πική, για να αναλάβει τη συνέχιση της συνεργασίας και να αρχίσει η ανταλλαγή επισκέψεων.

Θα σταλούν, επίσης, αμέσως όλες οι πληροφορίες που έχουν ζητηθεί από την αποστολή του Κατάρ, για όλες τις υποδομές που έχει επιδειχθεί ενδιαφέρον, ώστε να μην απωλεσθεί οποιοσδήποτε χρόνος, κατά την επικοινωνία των δύο χωρών.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΧ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Μαΐου 2024 - 11:17

Τελευταιες Ειδησεις

20 Ιουνίου
Μαρκ Ρούτε: Θα είναι ο επόμενος ΓΓ του ΝΑΤΟ
18:18
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024
17:58
Tηλεφωνική επικοινωνία Λιβάνιου Πρωθυπουργού με Πρόεδρο Χριστοδουλίδη
17:08
ΟΕΛΜΕΚ: Προειδοποιεί με απεργιακά μέτρα εάν δεν εγκατασταθούν αμέσως κλιματιστικά στα σχολεία
16:46
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 20/06/24
16:19
Τηλεφωνική επικοινωνία Υπουργού Εξωτερικών με τον Λιβάνιο ομόλογό του
15:49
Ισχυρή στήριξη προς την Κυπριακή Δημοκρατία εκφράζει η Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τις αναφορές Νασράλα
14:55
[ΒΙΝΤΕΟ] Στο τελικό στάδιο νομοσχέδιο για λειτουργία Πανεπιστημιακών Κλινικών στην Κύπρο
14:45
Ουκρανία: Ζημιές σε ενεργειακές υποδομές από ρωσικές επιθέσεις
14:40
14ο πακέτο κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας
14:37
Αμετάβλητο το επιτόκιο της Τράπεζας της Αγγλίας παρά την πτώση του πληθωρισμού
14:35
[ΒΙΝΤΕΟ] Υπουργός Εξωτερικών: Σημαντική εξέλιξη η έναρξη στρατηγικού διαλόγου με τις ΗΠΑ
12:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.