Νέα επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει η Μαρία Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ

Νέα επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ωστόσο ακόμα δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ "Από Μέρα σε Μέρα" ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπίωτης επανέλαβε την ετοιμότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη για κοινή συνάντηση με τον Ερσιν Τατάρ για να διεξαχθεί διάλογος και να τεθούν οι όποιες ανησυχίες υπάρχουν.

Σε ό,τι αφορά τους παράτυπους μετανάστες που βρίσκονται σε πρόχειρο καταυλισμό στη Νεκρή Ζώνη, ο κύριος Λετυμπίωτης, είπε πως η Κυπριακή Δημοκρατίας δεν είναι ενοχλημένη με την στάση της Ουνφικυπ για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το ζήτημα, ούτε με τον Κόλιν Στιούαρτ.

Υπέδειξε παράλληλα ότι η Κυβέρνηση είναι εναρμονισμένη με τον κανονισμό της πράσινης γραμμής, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί κανείς να επικαλείται το διεθνές δίκαιο άλα καρτ.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΕΥΑ, ΧΡΥ

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Ιουνίου 2024 - 15:29

Τελευταιες Ειδησεις

20 Ιουλίου
Μητσοτάκης: Διεκδικούμε ένα κυπριακό ευρωπαϊκό κράτος, ενιαίο, με βάση τα ψηφίσματα του ΟΗΕ
11:36
Στο Μακάρειο Νοσοκομείο 4χρονο αγοράκι που έπεσε σε πισίνα
11:14
Πορτοκαλί προειδοποίηση για καύσωνα - Στους 43 βαθμούς σκαρφαλώνει ο υδράργυρος
11:05
Προέδρος στο ΡΙΚ: "Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να φτάσουμε σε λύση του Κυπριακού"
10:57
Eκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους πεσόντες και δεήσεις για τους αγνοουμένους σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου
09:34
Κλάπηκαν 3 από τα 7 γλυπτά του έργου «Τα πουλιά» που κοσμεί το Κάβο Γκρέκο
09:05
Ελληνικό ΥΠΕΞ: Η επίλυση του Κυπριακού ήταν και θα παραμείνει ύψιστη εθνική προτεραιότητα
08:34
50 χρόνια από την τουρκική εισβολή - Ο κυπριακός λαός καταδικάζει το έγκλημα και τιμά τους πεσόντες
08:27
Σε ανεπαρκείς ποιοτικούς ελέγχους αποδίδουν αναλυτές το χάος που προκλήθηκε με το CrowdStrike ενός λογισμικού κυβερνοασφάλειας
08:27
UEFA: Ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία για το «Gibraltar is Spanish»
06:46
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Ιουλίου 2024
06:43
Συνθήκες καύσωνα επικρατούν σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία
06:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.