Υφυπουργός Μετανάστευσης: Θα διαφυλάξω τα συμφέροντα του κράτους

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι, με την έναρξη λειτουργίας, από σήμερα, του υφυπουργείου Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας θα υπάρξει ακόμα πιο αποτελεσματική διαχείριση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών.

Μιλώντας κατά την τελετή διαβεβαίωσης του πρώτου Υφυπουργού Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας, στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νικόλα Ιωαννίδη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί, όπως σημείωσε, έχει σε μεγάλο βαθμό επιτευχθεί ο στόχος της διακυβέρνησης του για να σταματήσει η Κύπρος να θεωρείται ελκυστικός μεταναστευτικός προορισμός.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόσθεσε ότι "το μεταναστευτικό δεν επιλύεται με την πολιτική των άκρων, ούτε", όπως είπε, "των ανοικτών συνόρων αλλά ούτε της ρατσιστικής ρητορικής".

Ευχαριστώντας τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, ο νέος υφυπουργός τόνισε ότι η παρούσα κυβέρνηση έχει χαράξει μία μελετημένη στρατηγική στο μεταναστευτικό, η οποία παράγει απτά αποτελέσματα.

"Θα διαφυλάξω", πρόσθεσε, "τα συμφέροντα του κράτους, στο πλαίσιο της νομιμότητας και με σεβασμό στον άνθρωπο".

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΧ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Ιουνίου 2024 - 11:19

Τελευταιες Ειδησεις

22 Ιουλίου
Το ενδεχόμενο έναρξης απευθείας πτήσεων προς τα κατεχόμενα θέτει η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph
14:56
Πυρκαγιά μεταξύ κοινοτήτων Πάχνας και Πραστειού
14:54
Χριστοδουλίδης: Συγκεκριμένα χαρτοφυλάκια συζητούνται με την Πρόεδρο της Κομισιόν
14:21
Υπουργός Εξωτερικών: Η Κύπρος αναμένει και από την Ουγγαρία πλήρη στήριξη για την αρχή του μη κατευνασμού του επιτιθέμενου
13:59
Νέο φορέα για την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων των Βρετανών ανακοίνωσε ο Στάρμερ
13:22
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
13:00
Η σφαγή στο Παλαίκυθρο, οι πληγές και η δύναμη - 21 Ιουλίου 2024
12:49
[ΒΙΝΤΕΟ] Πρόεδρος: Δεν χαρίζουμε σπιθαμή κατεχόμενης γης
11:51
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 22/07/24
11:45
Απεβίωσε γυναίκα 64 ετών από θερμοπληξία
11:17
[ΒΙΝΤΕΟ] Παγκύπριες εξετάσεις: Οι άριστοι των αρίστων μιλούν στο ΡΙΚ
11:14
Βελτίωση παρουσιάζουν οι δύο εθνοφρουροί
10:40
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.