Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 23/06/24

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Στα δυτικά παράλια ωστόσο, κατά διαστήματα θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα νότια, στα ανατολικά και στα νοτιοδυτικά παράλια θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα παράλια αναμένεται παροδικά να εμφανίζεται τοπικά αυξημένη χαμηλή νέφωση. Σταδιακά και κατά τις αυγινές ώρες, ενδέχεται κατά τόπους να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη, κυρίως σε ανατολικές και νοτιοανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ η τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη σταδιακά θα διαλυθούν, παρόλο που στα δυτικά παράλια θα συνεχίσουν να εμφανίζονται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά το απόγευμα στα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί προοδευτικά λίγο ταραγμένη και τοπικά το απόγευμα στα νοτιοδυτικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, παρόλο που την Τετάρτη θα παρατηρηθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Τετάρτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, για να συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Μ.Α.

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Ιουνίου 2024 - 11:17

Τελευταιες Ειδησεις

28 Ιουνίου
Εξιτήριο για την πριγκίπισσα Άννα μετά από το ατύχημα με άλογο
13:30
Economist: Ο Κιρ Στάρμερ πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός
13:13
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024
13:00
Σεισμός 7 Ρίχτερ έπληξε το Περού
12:24
Νεκρός από κατάρρευση οροφής στο αεροδρόμιο του Νέου Δελχί
12:12
Νεκροί και τραυματίες από σύγκρουση αμαξοστοιχίας στη Σλοβακία
12:09
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 28/06/24
11:28
Κίτρινη προειδοποίηση - Στους 40 η θερμοκρασία σήμερα
11:15
Το Ισραήλ θα επεκτείνει τον εποικισμό στη Δυτική Όχθη
10:34
[ΒΙΝΤΕΟ] Σοβαρά επεισόδια στη Λεμεσό μεταξύ ατόμων αραβικής καταγωγής
10:32
[ΒΙΝΤΕΟ] Υπουργός Εργασίας: Μείωση της ανεργίας το πρώτο τρίμηνο του 2024
08:52
Συνεχίζει τις επαφές η Ολγκίν στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό
08:43
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.