Συνεχίζεται η αντεξέταση του Γενικού Ελεγκτή με φόντο τα διαβατήρια

Φωτογραφία Αρχείου

Συνέχεια στην αντεξέταση του Γενικού Ελεγκτή για το αίτημα παύσης του, το οποίο κατέθεσε ο Γενικός Εισαγγελέας, θα δοθεί αύριο.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο, ο Γενικός Ελεγκτής ανέφερε - μεταξύ άλλων - ότι η αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα για παύση του, δεν έχει να κάνει με ανάρμοστη συμπεριφορά, αλλά με την υλοποίηση των απειλών του Γιώργου Σαββίδη.

Επικαλέστηκε, μάλιστα, αναφορά του Γενικού Εισαγγελέα, ο οποίος όπως ανέφερε ο κύριος Μιχαηλίδης, έκαμε λόγο για "δολοφόνους χαρακτήρων, οι οποίοι εάν δεν αποδείκνυαν τις καταγγελίες τους, θα είχαν συνέπειες".

Ο Γενικός Ελεγκτής ρωτήθηκε κατά πόσον θεωρεί ότι ο τέως πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης και ο Γενικός Εισαγγελέας χρησιμοποίησαν την Επιτροπή Νικολάτου για να τον εμποδίσουν από την έρευνα. Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης απάντησε ότι μέχρι σήμερα η υπηρεσία του, απέδειξε πως δεν είχε κάποιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη έρευνα.

Σημείωσε, ωστόσο, ότι τα γεγονότα είναι τέτοια, που σε κάποιον τρίτο θα προξενούσαν ερωτήματα, για το πώς αποφασίστηκε ξαφνικά η σύσταση αυτής της επιτροπής.

Είπε, ακόμη, ότι ουδέποτε η Ελεγκτική Υπηρεσία αμφισβήτησε το δικαίωμα της κυβέρνησης να προχωρήσει στη σύσταση της Επιτροπής Νικολάτου.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΧΡΥ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Ιουλίου 2024 - 14:03

Τελευταιες Ειδησεις

04 Ιουλίου
Επιστολή ΓΓ του ΑΚΕΛ στον Αρχηγό Αστυνομίας -Τον καλεί να προβεί σε ενέργειες σχετικά με την αναρτηση ομαδικής φωτογραφίας παιδιών νηπιαγωγείου
16:00
Ερντογάν στο Βερολίνο- Διπλωματική κρίση Τουρκίας-Γερμανίας για τη χειρονομία του Ντεμιράλ
15:53
Η ΕΝΙ διέψευσε δημοσίευμα περί αποχώρησης της από την κυπριακή ΑΟΖ
14:53
Λύπη Γκουτέρες για τη μη συνεργασία με την ΟΥΝΦΙΚΥΠ για το Κυπριακό
14:37
Βομβιστική επίθεση σε όχημα Επιθεωρητή του Τμήματος Φυλακών
13:51
Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία στο Ηνωμένο Βασίλειο
13:24
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024
13:00
Την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο μέσω της EBU και του ΡΙΚ εξήρε ο Πρόεδρος
12:35
48 χρόνια από την ίδρυση του γιορτάζει σήμερα ο ΔΗΣΥ
12:24
Αναβλήθηκε για τις 10 Ιουλίου η αντεξέταση του Γενικού Ελεγκτή
12:20
Μεγάλη ποσότητα φαρμάκων με προορισμό την Κύπρο παραμένει εγκλωβισμένη στην Ελλάδα
11:10
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 04/07/2024
11:10
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.