Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται να επιτίθεται σε υπάλληλο αεροδρομίου σε βίντεο

Photo by Aris Messinis / AFP

Ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκη, φαίνεται να επιτίθεται σε υπάλληλο αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» σε βίντεο που κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

Το περιστατικό που προκάλεσε έντονες πολιτικές αντιδράσεις στην Ελλάδα διαδόθηκε μετά από καταγγελία της ΟΣΕΥΠΕ (Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων) για περιστατικό βιαιοπραγίας από πρώην υπουργό της Κυβέρνησης κατά υπαλλήλου αεροπορικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο Λευτέρης Αυγενάκης μπέρδεψε την πύλη και έχασε την πτήση του, παρά τις τρεις αναγγελίες με το όνομά του. Ακολούθησε έντονος λεκτικός διαπληκτισμός με υπάλληλο της εταιρείας αλλά και χειροδικία κατά του υπαλλήλου, όπως καταγράφεται στο βίντεο.     

Ο κ. Αυγενάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ισχυρίζεται πως είναι «υπερβολές» τα περί «άγριου ξυλοδαρμού» και ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε. Ταυτόχρονα κάνει λόγο για "ανακρίβειες" που κυκλοφορούν σχετικά με το περιστατικό, ενώ επιβεβαιώνει πως υπήρξε "λεκτική ένταση". Ο βουλευτής στη δήλωσή του προσθέτει ότι στην προσπάθειά του να επικοινωνήσει με κάποιον υπεύθυνο, επιχείρησε "να πάρει το τηλέφωνο από τα χέρια του υπαλλήλου για να μιλήσει ο ίδιος". 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του σχετικά με το επεισόδιο γράφει: «Σταματήστε τις χειραγωγήσεις, τα ψέματα και τα "χαστούκια" στον ελληνικό λαό. Τώρα οφείλει ο Κ. Μητσοτάκης να διαγράψει τον τραμπούκο Αυγενάκη από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Και βεβαίως να δεσμευτεί ότι δεν θα τον προστατέψει μέσω της ψήφου των βουλευτών του, όταν συζητηθεί η άρση ασυλίας του. Καμία ανοχή».


Πηγή: Ραδιόφωνο Ρικ, ΚΥΠΕ, ΑΠΕ

ΑΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Ιουλίου 2024 - 12:01

Τελευταιες Ειδησεις

05 Ιουλίου
Η Ρωσία ανοιχτή για διπλωματική λύση στην Ουκρανία, υποστηρίζει ο Πούτιν
21:53
Συνεχίζονται οι συνομιλίες Ισραήλ -Χαμάς, για ειρηνευτική συμφωνία στη Γάζα
21:47
Σε 13 συλλήψεις για παράνομη παραμονή στη Δημοκρατία, προχώρησε η Αστυνομία
19:07
Κινητά και ναρκωτικά εντόπισε η Αστυνομία στις Κεντρικές Φυλακές
19:01
Στάση εργασίας την ερχόμενη Παρασκευή, αποφάσισαν οι συντεχνίες του ΡΙΚ
18:55
Στα πάτρια εδάφη επιστρέφει οσονούπω η Ευρωπαία Επίτροπος, Στέλλα Κυριακίδου
18:01
Το αφήγημα περί χρήσης της Κύπρου από το Ισραήλ, συντηρεί ο Ταγίπ Ερντογάν
17:56
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 05/07/24
16:17
Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στο κρατικό δάσος της Πάφου
16:15
Τα συγχαρητήρια του προς τον νέο Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου απηύθυνε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
16:08
[ΒΙΝΤΕΟ] Τοποθετήσεις κομμάτων μετά το Εθνικό Συμβούλιο
15:58
Σε απευθείας δίκη παραπέμφθηκε σήμερα ο 48χρονος Βούλγαρος για τη δολοφονία της συζύγου του
15:55
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.