Η Ρωσία ανοιχτή για διπλωματική λύση στην Ουκρανία, υποστηρίζει ο Πούτιν

Photo by Alexander NEMENOV / AFP

Η Ρωσία παραμένει ανοιχτή στο να συζητήσει πολιτική και διπλωματική λύση για την Ουκρανία, αλλά η πλευρά του Κιέβου δεν το επιθυμεί, υποστήριξε ο πρόεδρος της Ρωσίας, σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν.

Την ίδια στιγμή, κατά τον Βλαντίμιρ Πούτιν, οι δυτικοί χορηγοί, κατά την έκφρασή του, συνεχίζουν να προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την Ουκρανία και το λαό της ως πολιορκητικό κριό, εις βάρος της Ρωσία.

Στις δικές του δηλώσεις ο Βίκτορ Όρμπαν, η χώρα του οποίου ασκεί την εξάμηνη προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είπε ότι πρέπει όλοι να εργαστούν για την ειρήνη.

Η επίσκεψη Όρμπαν στη Μόσχα, ένα 24ωρο μετά το ταξίδι του στο Κίεβο, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε Ουκρανία και Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι Βρυξέλλες ξεκαθάρισαν ότι ο ´Ορμπαν δεν εκπροσωπεί τους 27.

Πηγή: Ραδιοφωνο ΡΙΚ/ΚΥΠΕ

ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Ιουλίου 2024 - 22:04

Τελευταιες Ειδησεις

08 Ιουλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024
21:49
Πρόεδρος: Η Λάρνακα θα πάψει να αποτελεί τον λεγόμενο φτωχό συγγενή
21:43
Δύσκολος ο καθορισμός δημοσιονομικής πολιτικής στη Γαλλία, λέει ο DBRS
21:20
Χαμάς: Ο Νετανιάχου εγείρει εμπόδια στις διαπραγματεύσεις για κατάπαυση του πυρός
21:18
Πρόεδρος: Κανένα από τα ονόματα που εμφανίζονται στον Τύπο δεν με έχει απασχολήσει για τη θέση Κυπρίου Επιτρόπου
20:38
Πρόεδρος στο ΡΙΚ: H πρόταση Ολγκίν, την οποία απέρριψα, σχετιζόταν με το άνοιγμα οδοφραγμάτων
20:02
Γαλλία: Απεργία στα αεροδρόμια του Παρισιού στις 17 Ιουλίου
19:49
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συνέρχεται εκτάκτως αύριο για να συζητήσει την ρωσική πυραυλική επίθεση στο Κίεβο
18:39
Επιφυλάξεις εξέφρασαν οι αιγοπροβατοτρόφοι και οι τυροκόμοι για το διάταγμα της Υπουργού Γεωργίας και τις ποσοστώσεις στο χαλλούμι
18:14
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 8/7/24
17:59
Υπουργικό Συμβούλιο: Με σχεδόν 260 νέους συνοδούς ενισχύεται η ειδική εκπαίδευση
17:32
Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος: Κάθε επαφή με τον Οικουμενικό Πατριάρχη αποτελεί πηγή έμπνευσης
17:31
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.