Γκάλαντ: Τελειώνει ο χρόνος για εξεύρεση διπλωματικής λύσης με την Χεζμπολά

Photo by GIL COHEN-MAGEN AFP

Την εκτίμηση ότι τελειώνει ο χρόνος για την εξεύρεση διπλωματικής λύσης με την Χεζμπολά, εξέφρασε τηλεφωνικώς ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, Γιόαβ Γκάλαντ, προς τον Αμερικανό ομόλογό του, Λόιντ Όστιν.

Τα σχόλια του Γκάλαντ διατυπώνονται την ώρα που ο ειδικός απεσταλμένος του Λευκού Οίκου, Άμος Χόκσταϊν, επισκέπτεται το Τελ Αβίβ για συνομιλίες σχετικά με την κρίση στα βόρεια σύνορά του Ισραήλ, όπου εδώ και μήνες τα ισραηλινά στρατεύματα ανταλλάσσουν πυρά με τις δυνάμεις της Χεζμπολά.

Η επίσκεψη του Χόκσταϊν, ο οποίος πρόκειται να συναντηθεί και με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου, πραγματοποιείται εν μέσω προσπαθειών για την εξεύρεση διπλωματικής λύσης. Η ένταση κατά τους τελευταίους πολλούς μήνες, έχει υποχρεώσει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους και από τις δύο πλευρές των συνόρων, να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, ΑΠΕ

ΙΩ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Σεπτεμβρίου 2024 - 16:27

Τελευταιες Ειδησεις

18 Σεπτεμβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
21:47
Ο Ισραηλινός ΥΠΑΜ κηρύσσει την έναρξη μίας «νέας φάσης» του πολέμου – «Εκτρέπουμε δυνάμεις, πόρους και ενέργεια προς τον βορρά»
21:30
Εκδήλωση διαμαρτυρίας με γεωργικά μηχανήματα και βυτία γάλακτος θα πραγματοποιήσουν στις 3 Οκτωβρίου οι αγελαδοτρόφοι
21:15
Το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα συζητήσουν αύριο στην Αθήνα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης
21:03
Την ανακοίνωση για το κοίτασμα "Αφροδίτη" χαιρετίζει η Πρέσβειρα των ΗΠΑ
20:22
Tουλάχιστον 9 νεκροί και 300 τραυματίες από τις νέες εκρήξεις στον Λίβανο – «Πυροδοτήθηκαν φορητοί ασύρματοι»
19:54
Μπλίνκεν: Nα μην κλιμακωθεί η κατάσταση στη Μέση Ανατολή μετά τις εκρήξεις στον Λίβανο
18:32
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 18/09/24
16:24
Εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις στην επιτροπή Παιδείας της Βουλής για το μέλλον του συστήματος διορισμών
16:20
[ΒΙΝΤΕΟ] Συνάντηση Υπουργού Γεωργίας με οργανωμένα σύνολα αιγοπροβατοτρόφων
16:15
Μπορέλ: Ακόμα και στοχευμένες να ήταν οι επιθέσεις στον Λίβανο έπληξαν αμάχους
15:25
ΔΗΠΑ: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης συνέβαλε στην ανάδειξη σειράς σκανδάλων και φαινομένων διαφθοράς
15:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.