Παναγιώτου: Έγιναν σημαντικά βήματα, αλλά δεν είναι αρκετά, όσον αφορά την ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στη ξενοδοχειακή βιομηχανία

Εγιναν σημαντικά βήματα στο διάλογο για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στη ξενοδοχειακή βιομηχανία ωστόσο αυτά δεν είναι αρκετά, για να υποβληθεί μεσολαβητική πρόταση με ικανοποιητικές προοπτικές αμοιβαίας αποδοχής, δήλωσε ο υπουργος εργασίας και κοινωνικών ασφαλισεων.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Παναγιώτου έγιναν ύστερα απο σημερινή νεα συνάντηση με τις εργοδοτικες και συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Ο κύριος Παναγιώτου ανέφερε οτι η κήρυξη του αδιεξόδου πρέπει να αποφευχθεί, προσθέτοντας οτι θα συνεχισθεί ο διάλογος με στόχο την επίτευξη συμφωνίας.

ΝΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:09

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

25 Σεπτεμβρίου
Παναγιώτου: Έγιναν σημαντικά βήματα, αλλά δεν είναι αρκετά, όσον αφορά την ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στη ξενοδοχειακή βιομηχανία
22:06
Τίτλοι ειδήσεων: Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024
22:05
Ζελένσκι: Ο Πούτιν σχεδιάζει να πλήξει τις πυρηνικές υποδομές της Ουκρανίας
21:25
Nετανιάχου: Ο αγώνας εναντίον της Χεζμπολάχ θα συνεχιστεί έως ότου οι εκτοπισμένοι κάτοικοι επιστρέψουν στα σπίτια τους
21:20
Πούτιν: Διατηρούμε το δικαίωμα χρήσης πυρηνικών ακόμη και για απειλές με συμβατικά όπλα
21:08
Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με πρωθυπουργό του Λιβάνου-Συζητήθηκαν Μέση Ανατολή- Κυπριακό
20:51
Τερματίζεται από την 1η Οκτωβρίου η επέκταση του μέτρου της κλιμακωτής επιδότησης του ηλεκτρικού ρεύματος
20:00
Εντείνεται η διεθνής αγωνία για την κλιμάκωση των συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή
18:31
Την αποφασιστικότητά του να εργαστεί για την επανένωση διατράνωσε ο Πρόεδρος, λέγοντας στον Ερντογάν πως η παρανομία δεν γεννά δίκαιο
18:14
Τη θέση για αναγνώριση της κυριαρχικής ισότητας των Τουρκοκυπρίων επανέλαβε ο Ερσίν Τατάρ
17:53
Τμήμα Μετεωρολογίας 3ο Δελτίο Καιρού 25/9/24
16:04
Έρευνα: Αυστηροποίηση κριτηρίων για δάνεια προς επιχειρήσεις, σταθεροποίηση για νοικοκυριά
15:40
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.