Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 29/9/24

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή ομίχλη, στο εσωτερικό και σε ανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις και αργά το απόγευμα στα δυτικά και στα βόρεια ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα σταδιακά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ωστόσο αργά το απόγευμα στα δυτικά και στα βόρεια θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις και αρχικά αναμένονται μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί μέχρι ταραγμένη , αλλά στα δυτικά και στα βόρεια μέχρι κυματώδης.

Την Τρίτη θα συνεχίσουν να παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, και τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ενδέχεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, που στα ορεινά δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Η θερμοκρασία την Τρίτη θα σημειώσει πτώση, ενώ μέχρι την Πέμπτη θα ακολουθήσει σταδιακή μικρή άνοδο, κυμαινόμενη γύρω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Σεπτεμβρίου 2024 - 16:42

Τελευταιες Ειδησεις

29 Σεπτεμβρίου
Το ακροδεξιό Κόμμα των Ελευθέρων, μεγάλος νικητής στις εκλογές στην Αυστρία
19:12
Χρίστος Ανδρέου: Η σύλληψη του ισοβίτη έγινε κατορθωτή μετά από αξιολόγηση σωρείας πληροφοριών
18:59
Η αεροπορία του Ισραήλ έπληξε στόχους στο λιμάνι Χοντέιντα στην Υεμένη
18:22
Τίτλοι Ειδήσεων: Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024
17:49
Αυστρία: Εκλογές με το ακροδεξιό κόμμα να αναμένεται να πάρει την πρωτία
17:23
Σε ακατοίκητο διώροφο σπίτι στη Λεμεσό συνελήφθη ο ισοβίτης κατάδικος Δώρος Θεοφάνους-video
17:13
Λευκός Οίκος: Ο ολοκληρωτικός πόλεμος έναντίον του Ιράν ή της Χεζμπολλάχ δεν θα φέρει στα σπίτια τους τους κατοίκους του βορρά
16:45
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 29/9/24
16:37
Μητσοτάκης: Δεν μπαίνουμε καν στη συζήτηση περί αναγνώρισης του ψευδοκράτους
16:15
Nέα επίθεση του Ισραήλ στη Βυρητό-Εξουδετερώθηκε ακόμη ένας ηγέτης της Χεζμπολλάχ
16:07
Ιρανός Υπουργός Εξωτερικών: Η δολοφονία του μέλους των Φρουρών της Επανάστασης δεν θα μείνει αναπάντητη
15:58
Πρωθυπουργός Λιβάνου: Σχεδόν ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί από τις εστίες τους
15:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.