Συνεχίζεται η θανατική ανάκριση για τον Θανάση (Βίντεο)

Συνεχίζεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, η θανατική ανάκριση για τον εθνοφρουρό Θανάση Νικολάου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός κάτω από το γεφύρι της Άλασσας πριν από 19 χρόνια.

Προτού ξεκινήσει η κατάθεση του ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή Σάββα Μάτσα, η δικαστής ανέγνωσε την απόφασή της, σχετικά με το αίτημα της οικογένειας Νικολάου, να καταθέσει η ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη και επανακλητευθεί ο υπαστυνόμος Μελής Αντωνίου, ο οποίος θα έδινε κατάθεση αναφορικά με νέα μαρτυρία που είχε προκύψει.

Η δικαστής Ντόρια Βαρωσιώτου υπέδειξε ότι απέρριψε το αίτημα για κατάθεση από την Ιατροδικαστή, επειδή η κυρία Σπανουδάκη δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση.

Αρνητική ήταν η απόφαση του Δικαστηρίου και στο αίτημα επανακλήτευσης του υπαστυνόμου Μελή Αντωνίου, μετά τη νέα μαρτυρία που δόθηκε από πολίτη στις Αρχές, ότι κάποιος του ομολόγησε πως με άλλα άτομα κτύπησαν και σκότωσαν το Θανάση Νικολάου.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΓ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Φεβρουαρίου 2024 - 13:42

Τελευταιες Ειδησεις

12 Απριλίου
Πέθανε ο σπουδαίος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
22:41
Aμερικανός Πρόεδρος: Oι ΗΠΑ είναι αφοσιωμένες στην άμυνα του Ισραήλ
22:31
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 12 Απριλίου 2024
21:58
Στη Βιέννη για τη στρατηγική ατζέντα της ΕΕ ο πρόεδρος
21:46
Σε επαγρύπνηση το Ισραήλ
21:38
Ισραήλ: Κάλεσμα ετοιμότητας προς νοσοκομεία και κλινικές
21:26
Γάζα: Κτυπήθηκε συνεργείο της τουρκικής κρατικής ραδιοτηλεόρασης
21:17
Συναγερμός από νέα άφιξη μεταναστών
20:49
Eκπρόσωπος Λευκού Οίκου: Πραγματικές οι απειλές για ιρανική επίθεση
20:46
Συνάντηση υπουργών Εξωτερικών Κύπρου - Ανδόρας
19:24
Ένα δισεκατομμύριο ευρώ θα δώσει η ΕΕ στην Αίγυπτο
18:02
Ύπατος αρμοστής ΟΗΕ: Πρέπει να αποτραπεί νέα προσφυγική κρίση
17:52
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.