Σύλληψη Ουκρανής η οποία έπεσε θύμα ληστείας

Φωτογραφία αρχείου

Στη σύλληψη της Ουκρανής, 31 ετών,η οποία έπεσε θύμα ληστείας χθες στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, προχώρησε η Αστυνομία.

Η Ουκρανή, από την οποία άγνωστοι άρπαξαν ποσό 420 χιλιάδων ευρώ, τέθηκε υπό πενθήμερη κράτηση για αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 31χρονη φέρεται να ταξίδεψε αρκετές φορές στην Κύπρο μεταφέροντας μεγάλα χρηματικά ποσά έως και πέραν των έξι εκατομμυρίων ευρώ. Οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε κατά την κατάθεσή της μετά τη ληστεία και οι πληροφορίες που κατέχουν τα μέλη της Αστυνομίας, οδήγησαν στη σύλληψή της.

Η γυναίκα αφίχθηκε χθες αεροπορικώς στην Κύπρο και κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο δήλωσε στις τελωνειακές αρχές τη μεταφορά μεγάλου χρηματικού ποσού.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η 31χρονη δεν φαίνεται να έχει δώσει επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση των χρημάτων και τους λόγους μεταφοράς τους στην Κύπρο.

Σε ό,τι αφορά τη ληστεία, οι ανακριτές διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και να ήταν στημένη.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΜΒ/ΜΚ/ΜΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Μαρτίου 2024 - 15:31

Τελευταιες Ειδησεις

13 Απριλίου
Ο στρατός του Ισραήλ καλεί τους πολίτες να παραμείνουν σε επαγρύπνηση
05:53
Συνεχίζονται οι μεταναστευτικές ροές στην Κύπρο
05:50
Γεραπετρίτης: Σημαντική η κατανόηση των βασικών θέσεων των δύο μερών στη σχέση Ελλάδας - Τουρκίας
05:39
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος
05:38
Αναστέλλονται προληπτικά πτήσεις από και προς την Τεχεράνη
05:36
Η Γερμανία προειδοποιεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν το Ιράν
05:31
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 13/4/24
05:29
12 Απριλίου
Πέθανε ο σπουδαίος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
22:41
Aμερικανός Πρόεδρος: Oι ΗΠΑ είναι αφοσιωμένες στην άμυνα του Ισραήλ
22:31
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 12 Απριλίου 2024
21:58
Στη Βιέννη για τη στρατηγική ατζέντα της ΕΕ ο πρόεδρος
21:46
Σε επαγρύπνηση το Ισραήλ
21:38
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.