Διαμαρτυρία δεσμοφυλάκων στις Κεντρικές Φυλακές για παύση Αναπληρωτή Διευθυντή

Φωτογραφία: Πλάνα ΡΙΚ

Οι δεσμοφύλακες, στις Κεντρικές Φυλακές κατήλθαν, το πρωί, σε αυθόρμητη διαμαρτυρία, την ώρα της μεταγωγής του ισοβίτη Δώρου Θεοφάνους στο κτήριο, εκδηλώνοντας τη στήριξη τους στον αναπληρωτή Διευθυντή του Τμήματος Φυλακών, Χάρη Φιλιππίδη.

Ο κλάδος Δεσμοφυλάκων της ΠΑΣΥΔΥ και η συντεχνία Ισότητα ανακοίνωσαν ότι θα οργανώσουν και νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας αύριο στις οκτώ το πρωί, στην είσοδο των Κεντρικών Φυλακών.

Στις Κεντρικές Φυλακές, στο χώρο όπου βρίσκονται τα Φυλακισμένα Μνήματα, είναι προγραμματισμένη αύριο στις οκτώμισι το πρωί, επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη και της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, που βρίσκεται στην Κύπρο με αφορμή τους εορτασμούς της επετείου της Κυπριακής Ανεξαρτησίας.

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των δεσμοφυλάκων ζητούν όπως παραμείνει στη θέση του ο Χάρης Φιλιππίδης, τονίζοντας ότι απουσίαζε στο εξωτερικό σε επαγγελματικό ταξίδι, δεν συμμετείχε στη διαδικασία παραχώρησης άδειας στον ισοβίτη, ήταν εξαίρετος επαγγελματίας, ενώ, από τον καιρό που ανέλαβε τη Διεύθυνση των Φυλακών στήριξε το προσωπικό και συνέβαλε στη βελτίωση του ηθικού του.  

Οι συνδικαλιστές υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι ο κύριος Φιλιππίδης είχε εντοπίσει, από τον περασμένο Ιούνιο, τα τεράστια κενά σε πρωτόκολλα για διαδικασίες στις Κεντρικές Φυλακές και είχε την πρωτοβουλία για καταρτισμό τους, η οποία βρισκόταν στο τελικό στάδιο.

Π.Χ. / Μ.Α.

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Σεπτεμβρίου 2024 - 15:52

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

30 Σεπτεμβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024
18:00
Μπλίνκεν: Ο Χασάν Νασράλα ήταν ένας βάρβαρος τρομοκράτης και ο κόσμος είναι ασφαλέστερος χωρίς αυτόν
17:52
Ολοκληρώθηκε η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Αρχηγού και Υπαρχηγού της Αστυνομίας
16:48
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 30/09/24
16:08
Φονικό ποδοπάτημα στη Νότια Κορέα: Ο πρώην αρχηγός της τοπικής αστυνομίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση
16:02
Πραγματοποιείται η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Αρχηγού και Υπαρχηγού της Αστυνομίας
16:00
Διαμαρτυρία δεσμοφυλάκων στις Κεντρικές Φυλακές για παύση Αναπληρωτή Διευθυντή
15:45
Νέο θανατηφόρο δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο - Θύμα η Ελένη Πεκρή
15:35
Ισραήλ: Ο υπουργός Άμυνας υπαινίχθηκε ότι επίκειται χερσαία επιχείρηση εναντίον του Λιβάνου
15:20
Κρεμλίνο: Καταδίκασε το θάνατο του Χασάν Νασράλα σε ισραηλινή αεροπορική επίθεση στη Βηρυτό
15:16
"Ο Πάπας συμφώνησε με τις θέσεις της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας"
14:28
Έκτακτη συνάντηση των Αράβων Πρεσβευτών στην Κύπρο
13:38
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.