Ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου το απόγευμα η πρόταση Παναγιώτου για τηλεργασία

Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Παναγιώτου, δήλωσε στο Τρίτο ότι στόχος είναι η νομοθετική ρύθμιση της τηλεργασίας πριν από το καλοκαίρι.

  Κατατίθεται το απόγευμα για έγκριση στο υπουργικό συμβούλιο το νομοσχέδιο για την τηλεργασία και ακολούθως προωθείται στη Βουλή.

  Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Παναγιώτου, δήλωσε στο Τρίτο ότι στόχος είναι η νομοθετική ρύθμιση της τηλεργασίας πριν από το καλοκαίρι.

  Η συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση, πρόσθεσε, είναι συνδεδεμένη και με τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η Κυπριακή Δημοκρατία στον μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

1686202082_UPOLOGISTES_KOMPIOUTER_Photo_by_Philippe_HUGUEN_AFP_meta_photo

 

Ο κύριος Παναγιώτου εξήγησε ότι το προσχέδιο του νομοσχεδίου, είχε συζητηθεί από τους κοινωνικούς εταίρους πριν από δύο χρόνια υπό την αείμνηση υπουργό Ζέτα Αιμιλιανίδου. Διαπιστώθηκε, ανέφερε διαφορετική τοποθέτηση των συνδικαλιστών από τους εργοδότες οπόταν έγινε νέος διάλογος και ακούστηκαν οι ανησυχίες χωρίς να υπάρξουν ωστόσο μεγαλύτερες συγκλίσεις. Το νομοσχέδιο, είπε, κατατίθεται χωρίς ουσιώδεις αλλαγές.

ΓΑ/ΑΙΜ

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Ιουνίου 2023 - 08:43

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Ιουλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/07/24
16:13
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή Λαπάτσας
15:56
Πυρκαγιά στην περιοχή Λαπάτσας
14:35
Αντωνίου: Δεν μιλάμε για σχέδιο λύσης, αλλά για προγραμματισμό επόμενων βημάτων
14:33
Μέτρα πρόληψης για προστασία από τα κουνούπια στο Δήμο Λευκωσίας
14:25
Στο Παρίσι η Υπουργός Παιδείας
14:19
Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει στη σκηνή
14:14
Μητσοτάκης: Τα 50 χρόνια από την επιστροφή της Δημοκρατίας να γίνουν αφετηρία για καλύτερη Ελλάδα
14:07
Κανονισμούς για ορθολογική διαχείριση αποβλήτων πλαστικών γεωργικής χρήσης ενέκρινε το Υπουργικό
13:55
Αυξάνονται οι φοιτητές από τρίτες χώρες με απόφαση Υπουργικού
13:50
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
13:00
Υπουργικό Συμβούλιο: Θα ανεγερθούν 703 φοιτητικές κλίνες σε Λεμεσό και Πάφο
12:58
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.