Επικρίσεις εναντίον του Γενικού Ελεγκτή-για αρνητική διαμόρφωση της κοινής γνώμης- διατυπώνει ο Γενικός Εισαγγελέας

Επικρίσεις εναντίον του Γενικού Ελεγκτή, οτι διαμορφώνει αρνητικά την κοινή γνώμη, διατυπώνει ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας.

Αφορμή όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, είναι δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος» υπό τον τίτλο «Βόμβα Οδυσσέα για το νέο κτήριο της Νομικής Υπηρεσίας».

Η ανακοίνωση αναφέρει οτι ο σχεδιασμός και οι προδιαγραφές ανέγερσης του νέου κτηρίου έχουν γίνει από το κατά το νόμο αρμόδιο Τμήμα Δημοσίων Έργων, που σχεδιάζει και επιβλέπει την υλοποίηση αυτού του είδους των αναπτυξιακών Έργων.

Ο Γενικός Εισαγγελέας σημειώνει ότι, εξ όσων έχει ενημερωθεί, το Τμήμα Δημοσίων Έργων θα απαντήσει σε όλα τα σημεία που θίγει ο Γενικός Ελεγκτής.

Σύμφωνα με τον Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη ενώ το επιτρεπόμενο ύψος του κτιρίου φτάνει τα 24 μέτρα, τελικά θα φτάσει στα 50 μέτρα, με έγκριση του προηγούμενου Υπουργικού Συμβουλίου.

Επισημαίνει επίσης οτι το κόστος του κτιρίου εκτοξεύεται σε αχρείαστα ύψη και οτι δεν διασφαλίζεται το δημόσιο συμφέρον.

ΝΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Σεπτεμβρίου 2023 - 21:39

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

14 Ιουνίου
Ρωσία: Η συμφωνία ασφαλείας ΗΠΑ-Ουκρανίας είναι μια "κόλλα χαρτί"
14:36
Την τελευταία του πνοή άφησε βρέφος τριών μηνών ψες στο Μακάρειο
14:25
[ΒΙΝΤΕΟ] Ολοκληρώθηκε σήμερα η αντεξέταση του Γενικού Εισαγγελέα
14:21
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024
13:32
Ελλάδα: Ο Μητσοτάκης προχώρησε σε περιορισμένης έκτασης ανασχηματισμό
13:12
Tμήμα Μετεωρολογίας -2ο Δελτίο Καιρού 14/6/2024
12:58
[ΒΙΝΤΕΟ] Φόνος με θύμα γυναίκα από τη Βουλγαρία στην Πάφο
12:24
Απορρίφθηκε η καταγγελία κατά της Χριστίνας Γιαννάκη
11:51
O Νικόλας Ιωαννίδης ο εκλεκτός του Προέδρου για Υφυπουργός Μετανάστευσης
11:43
Νεκρός σε κήπο οικίας στη Σωτήρα άνδρας 76 ετών από την Βρετανία
10:15
Συνάντηση το μεσημέρι στο Υπουργείο Παιδείας για το θέμα των κλιματιστικών
10:03
Δράση ανέλαβαν το πρωί τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης. Υπό έλεγχο η φωτιά
09:22
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.