Νέα ουκρανική επίθεση στην ρωσική επικράτεια

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, εναντίον της περιφέρειας Βαρόνεζ στη νοτιοδυτική Ρωσία, βάζοντας στο στόχαστρό τους συγκρότημα παραγωγής αιθανόλης.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ένας άνθρωπος τραυματίστηκε από θραύσματα drone και προκλήθηκε πυρκαγιά στην περιοχή του εργοστασίου.

Ο περιφερειάρχης Βαρόνεζ, ανέφερε ότι περίπου 10 μη επανδρωμένα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν στον ουρανό και ότι θραύσματα προκάλεσαν ζημίες σε βιομηχανική ζώνη και σε 2 συγκροτήματα κατοικιών.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΣ/ΠΓ

Τελευταιες Ειδησεις

28 Οκτωβρίου
Επικεφαλής Φρουρών Επανάστασης: Το Ισραήλ θα υποστεί πικρές συνέπειες
11:13
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 28/10/24
11:03
Πρόταση Σίσι για εκεχειρία 2 ημερών στη Λωρίδα της Γάζας
10:21
Συνάντηση Φιντάν - Τατάρ στην Άγκυρα
09:07
Ρωσικές επιθέσεις με κατευθυνόμενες βόμβες στο Χάρκοβο
06:15
Νέα ουκρανική επίθεση στην ρωσική επικράτεια
06:12
Νέες ισραηλινές επιδρομές στο Λίβανο με 21 νεκρούς
05:39
Το Συμβούλιο Ασφαλείας συνέρχεται εκτάκτως κατόπιν αιτήματος του Ιράν
05:36
Την επέτειο του ΟΧΙ τιμά ο απανταχού Ελληνισμός
05:30
Την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τιμά η Κύπρος
05:27
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 28/10/24
05:24
27 Οκτωβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024
21:12
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.